lauantai 6. huhtikuuta 2024

Sisäinen klovni

Osallistuin pienelle klovneriakurssille. Synnytin klovnini Tahmelan kaupunginosassa, jossa kurssi järjestettiin. Klovninimeni on Helvi. Sain punaisen muovinenän. Ohjaaja-yliklovnin nenä oli valmistettu nahasta. 

Yliklovnimme sai porukan hämmästyttävän hyvin mukaan. Asiallisen oloiset ihmiset pyörivät lattialla punaiset irtonenät päässään. Huusivat, kun klovni lopulla syntyi, leikkivät leikkejä, pukeutuivat hassuihin vaatteisiin ja puhuivat kieltä, jota ei saa enää sanoa siansaksaksi.

Interrail -valmistelut jatkuvat. Varasin hotellihuoneen Hampuriin 3.-6.5 väliseksi ajaksi, mutta merkitsin huolimattomuuttani toukokuun sijaan kyseiset huhtikuun päivät. Sain 4.4 Ebookersilta sähköpostin, jossa kysyttiin, miten hotelliin kirjautuminen sujui, ja mietin, että mitä ne horisevat. Hotellista oli laitettu 4.4 sähköposti, joka sujahti suoraan roskaposteihin. Sieltä soitettiin eilen, että aionko tulla ja sanoin, etten millään ehdi, sillä olen Tampereella. Käskettiin ottaa yhteyttä Ebookersiin, jonka kautta olin huoneen varannut. Oltiin ymmärtäväisiä.

Sain Ebookersilta asiallista ja ystävällistä palvelua, nainen yritti soittaa hotelliin, eikä kuulemma saanut ketään kiinni. Hän lähetti hotelliin sähköpostia ja homma on edelleen levällään. Yritän tsempata itseäni, että rahaa se vain on, mutta ei se oikein auta. 

Kävin kaikki varaukset ja aikataulut läpi ja pyysin toista matkakumppania tekemään saman. 

Kaivoin sisäisen klovnini esille.


3 kommenttia:

Leena Laurila kirjoitti...

Kivasti aktiviteettisi täydentävät toisiaan! Tositilanteessa klovnin esiin ottaminen on varmasti hyvä keino saattaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin.

Marjatta Mentula kirjoitti...

Kyllä jokaisella pitäisi olla oma helvinsä. Pienet mokat vain maustavat elämää ja oi oi mitä seikkailuja siellä onkaan edessä.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Mietin, että mikä olisi vaikutus, jos uhkaavassa tilanteessa (ryöstö tms.) laittaisi sen punaisen muovinenän päähän.