sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Poissaoloilmoitus

Uusi asunto näyttää viihtyisältä. On tarkoitus purkaa yksi myöhemmin asuntoon rakennettu lasitiiliseinä pois. Isäni purki sitä pari tuntia, seurauksena oli kamala pöly ja yksi irronnut lasitiili. Nyt olohuoneen ja keittiön välisessä lasitiiliseinässä on pikantti kurkistusaukko. Siitä voi vaikka kurkata onko ruoka jo valmista.

Olen kaksi viikkoa (vähintään) poissa koneen äärestä, joten koittakaa kestää. Odottelette varmaan vesi kielellä Kuuban uutisia, mutta joudun heti sen jälkeen lähtemään Pariisiin. Joten saattaa mennä kolmekin viikkoa ja sitten uuden nettiyhteyden järjestely päälle. Joudutte ehkä tyytymään sinä aikana vähemmän laadukkaaseen lukemiseen. Tai menkää kirjastoon. Poissa ollessani ehditte lukea vaikka Proustin tuotannon.

2 kommenttia:

Sokea kana kirjoitti...

Proustin tuotanto onkin vähän kesken.
Nautinnollista matkaa!

Muskeli-Netta kirjoitti...

Metkoja matkoja, koetamme kestää täällä ilman sinua. Ps. Jos siellä Kuubassa on hyvälihaksisia ja sävyisiä nuoria miehiä, jotka voisivat tulla minulle au pairiksi esim. "siivoilemaan" niin blogiin voi ottaa yhteyttä. Jahka olen ensin vakuuttanut oman ukkoni au pairin tarpeellisuudesta.