lauantai 15. marraskuuta 2008

Ajatusten negatiivinen aamiainen

Siskoni suositteli minulle Positiivarien "ajatusten positiivinen aamiainen" tilaamista. Nyt se tipahtaa työsähköpostiini päivittäin. Kaikessa harmaudessa se lähinnä ärsyttää ja huvittaa. Olen todennäköisesti ihminen, joka aidosti tarvitsee tuollaisen positiivisen ajatuksen päivittäin. Elämä on kuitenkin karua ja harmaata ja ihmiset usein ikäviä. Huumorilla päivä kerrallaan on mentävä. Taidan perustaa nettiin negatiivarit, josta saa tilattua "ajatusten negatiivisen lounaan". Tuollainen negatiivinen ajatus istuisi tuohon kiireiseen hetkeen oivallisesti.

Tampere on vaikuttanut kieleeni negatiivisesti. Meinasin äsken kirjoittaa kerrallaan sijaan kerrallansa, täällä ei ole laboratorioarvo koholla vaan kohollansa. Kirpputorilla myydään lasten pyäräilykypäriä 1 e kappale, muualla ajetaan pyörällä täällä ei nyt saa talviaikaan ajaa Hämeenkatua pyärällä.

Tänään tulee onneksi fiksuja itä-suomalaisia naisia kylään.

1 kommentti:

Tuikku kirjoitti...

Hei jos perustat sen "negatiivisen lounaan", niin minä olen ensimmäinen tilaaja. Tässä arjen harmaudessa ei aina jaksa noita positiivisuuksia. Paitsi, että blogisi on kyllä saanut edelleen huuleni kaartumaan ylöspäin.