sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Symmetrinen mies

Tuli taas sivistettyä itseään kirjamessuilla. Ensin kuuntelimme aina niin sanavalmista Anna Kortelaista, joka oli vetänyt herneen nenään jostakin ruotsalaisen kirjailijan kirjasta, jossa oli käsitelty vähemmän arvostavaan sävyyn mm Marie Curieta. Paneelissa mietittiin lisäksi humanististen tieteiden ja luonnontieteiden suhdetta ja pohdittiin kirjailijoiden mielenterveyttä.

Seuraavaksi Heusala niminen mies puhui naisen orgasmista. Nainen saa paremmin orgasmin jos mies on symmetrinen. Älä siis sorru epäsymmetriseen mieheen.

Anni Sinnemäkeä haastatteli epämiellyttävä naisihminen, joka vihjaili, että runokirja julkistettiin sillä ajatuksella, että Anni S saisi Vihreiden puheenjohtajan paikan. Anni sanoi, että kirja julkaistiin silloin kun se valmistui.

Kävimme tämän vaativan kultturikokemuksen jälkeen Telakalla syömässä hyvää lammaspataa. Minä sen jälkeen arvioin 14 Euroopan reumakongressiin tarjottua abstraktia. Hankalaa hommaa, ei oikein raaskisi olla tyly jollekin reppanalle. Toisaalta riittävätkö kykyni edes tähän hommaan, johon jouduin kun joku perui osallistumisensa viime hetkellä.

Ei kommentteja: