tiistai 29. syyskuuta 2020

Jos vol.2

Mainitsin esiintymiseni Suomalaisen kirjakaupan Kirjailijakiertueella (vaihe 1), sittemmin haastatteluni siirrettiin toiseen kaupunkiin (vaihe 2) ja nyt koko kiertue peruttiin epidemiatilanteen vuoksi (vaihe 3).  

Toki ihmisten terveys on tärkeämpi kuin tällainen tapahtuma, joka ei ole missään määrin välttämätön. Olin nukkunut yöni huonosti hammassäryn vuoksi ja melkein itketti. Minulta vietiin taas kerran jäätelö ja lettukestit. Ilmapallo karkasi käsistäni. En saanut koiranpentua tai Creedence Clearwater Revivalin LP-levyä Cosmos Factory.

Pirkkalaiskirjailijat esiintyvät Tampereen kirjaviikko -tapahtumassa Tampere -talossa marraskuussa. Varsinaiset kirjamessut siirrettiin vuodella eteenpäin. Liitän kirjaviikkoonkin sanan JOS. 

Kävin eilen uudestaan hammaslääkärillä, hammas avattiin ja kipu helpotti. Hammas on edelleen niin arka, että puren ruokaa varovasti ja vain oikean puolisilla poskihampaillla. 

Sain tummanvioletteja myrkkykapselien näköisiä antibiootteja. Niitä syödessä miettii, että lähteekö henki, tulehdus vai molemmat. Nämä kapselit oikein huutavat, että JOS syöt näitä niin "Syytä itseäsi JOS saat pseudomembranoottisen koliitin!" 

Ja tähän loppuun google -haku 

Jos

jos sä tahdot niin

jos rakastat

jos vielä oot vapaa

jos sairastat koronaa

jos menet pois

jos metsään haluat mennä nyt


4 kommenttia:

Hanne,valkoinenleinikki kirjoitti...

Olimme pari viikkoa sitten Sallassa lomailemassa. Pakko oli mennä siellä hammaslääkäriin, kun burana ei enää auttanut hammassärkyyn, jonka tietysti piti ilmaantua juuri loman alettua.
Aloitettiin juurihoito, kun oli mätää täynnä. Itse sain penisiliinikuurin viikoksi.
Hammassärky on viheliäinen, kun se säteilee niin laajalle alueelle.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Hampaani oli oireeton kunnes sitä ronkittiin. Petollinen, hiljainen tulehdus muhi sen juuressa. Nyt alkaa jo helpottaa.

Marjatta Mentula kirjoitti...

Hitsi, rakensit jos-hauistasi hienon runon.

Minustakin alkaa tuntua, että olen menettänyt nyt koronan vuoksi aivan liikaa. Kyllästyttää ja alakuloa pukkaa.

Toivotaan, että "myrkkykapselit" tepsivät ja särky loppuu. On se hyvä, että on lääkkeitä, eikä särkyjä tarvitse yleensä kauan kestää.

Anonyymi kirjoitti...

Harmi kun corona iski juuri kun aloitit panostamaan kirjailijauraasi. Suomessa taloudellisia uhreja on ollut aika paljon enemmän kuin sairastuneita. Kannattaa varmaan yrittää mainostaa kirjaa erilaisten some-kanavien kautta ja karistella kaikki turha vaatimattomuus.
Voit myös seurata trendaako google-haku ”pseudomembranoottisen koliitti”, itse ainakin sivistin itseäni asiasta.