perjantai 15. maaliskuuta 2024

Operaattorin vastaisku

En tiedä juuri mitään tylsempää kuin toisen henkilön unet ja matkat. 

Poikkeuksiakin on: esiinnyt itse siinä unessa. Silloin haluat ehdottomasti kuulla kaiken ja esität muutaman kysymyksenkin.  Tunnet itsesi tärkeäksi.

Matkajuttuja jaksaa kuunnella, jos sattumoisin odottaa reissua samaan kohteeseen  tai matkalla on tapahtunut muutakin kuin nautittu hyvää lasagnea ja nähty pakollinen taidemuseo. Pahasti pieleen menneet reissut ovat parhaita.

Hotellivinkit kiinnostavat aina. Huippuhalvat ja ihanat majoituspaikat. Tosin niitä ei ole. 

Vaihdoin puhelinliittymän halvempaan. Sopimusta solmittaessa tarjottiin joka käänteessä lahjakorttia, ensin operaattorin myymälään (30 euroa), lopulta sain lahjakortin Keskolle (50 euroa).  Homma eteni 30-40-50 euroa ja jokaisella etapilla konsultoitiin esihenkilöä tai ainakin näin kerrottiin. Tekstiviestejä on tullut jo neljä kappaletta. 

Odottelen nykyisen operaattorin vastaiskua. 


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti samaa mieltä unista ja matkoista! Mikä painajainen jos vierailukohteessa isäntä/emäntä istuttaa telkkarin eteen katsomaan 500 valokuvaa edelliseltä matkaltaan, ja selittää jokaisen yksityiskohtaisesti. EVVK! Mielenkiinto saattaa lievästi herätä jos on ollut jonkinlaisia katastrofitilanteita matkan varrella.

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkö tällaista tapahtuu? Eivätkö kaikki lataakaan kuviaan samantien naamakirjaan tai instaan?

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Naamakirja ja Insta ovat hyvä paikka matkakuville, voi katsoa jos huvittaa tai jättää katsomatta. Blogiin on kiva kirjoittaa matkoista, jotka ovat kyllä jääneet viime vuosina vähäisiksi. Huhtikuussa sitten matkalle junalla.