torstai 28. toukokuuta 2009

Akuuttia

Vanhaa ystävääni oli haastateltu Akuutti nimiseen ohjelmaan. Ystäväni ei suostunut kertomaan milloin ohjelma esitetään. Sanoin, että sitten minä raukka joudun katsomaan kaikki Akuutti ohjelmat. Ystäväni sääli minua sen verran, että suostui kertomaan milloin tuo kyseinen osa esitetään. Katsoin ohjelmaa ilman ääntä kunnes ystäväni pärstä ilmestyi ruutuun. En pysty katsomaan mitään lääketieteeseen liittyviä ohjelmia. Teho-osasto ahdistaa, maalaislääkäri Kiminkinen aiheuttaa voimakasta myötähäpeää, kamalinta on katsoa jotain ajankohtaisohjelmaa, jossa lääkäreiden toimintaa haukutaan ja hehkutetaan jotain Reiki- tai tuoksuterapiaa. Kuinka se on niin kokonaisvaltaista. Tekisi mieli hypätä ruudun läpi mukaan ohjelmaan. Jos niskat ovat kipeät suositan lämpimästi kaikkea vaihtoehtoterapiaa, mutta jos kyseessä on ihan oikea tauti niin moiset hoidot kammoksuttavat. No minä olenkin tällainen yliopistossa aivopesty ilkeä ahne lääkäri.

3 kommenttia:

Fundeeraaja kirjoitti...

Tiedän taudin. Itse en samaisesta syystä voi katsella Remonttireiskaa,Innoa, tai muitakaan vastaavia. Saan saman olotilan ja vahvasti näppylöitä.

Heidi kirjoitti...

Hienoa kuulla, että en ole yksin.

Susanna kirjoitti...

Sama diagnoosi tälläkin. Eliksiirit sun muut jäävät väliin... ohjatuissa ryhmäliikunnoissa kärsin joskus kovin... mikä neuvoksi?