lauantai 26. syyskuuta 2009

"Kirjailijat"

Ensimmäinen 4 tuntia Viita-akatemiassa. Meitä oli 13. Suurin osa on kirjallisuuden opiskelijoita. Mukana olimme me kaksi pakollista keski-ikäistä naista. Opettaja oli huumorintajuinen. Huoneessa on hyllyllinen entisten oppilaiden kirjoittamia romaaneja. Kirjallisuudenopiskelijat kävivät tupakalla. Keitimme kahvia, ostin maitoa lähikaupasta. Aloin touhuta kuin joku äiti-ihminen. Jospa sillä lunastaisin paikkani. Muut olivat kirjoittaneet päiväkodista lähtien. Suurin osa runoja. Minulle tuli tuskanhiki, jospa minunkin oletetaan niitä kirjoittavan. Ei kuulemma onneksi tarvitse jos en halua. Huomenna jatkamme harjoituksia vielä 4 tunnin ajan. On jotenkin positiivisella tavalla levoton olo.

6 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Hei vaan, törmäsin sit tähän blogiin. Ja pakko sanoa että en minäkään ole päiväkodista asti kirjoittanut - ja en opiskele kirjallisuutta vaikka tupakilla kävinkin. :)

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Poikkeus vahvistaa säännön. Joka tapauksessa kaikki ovat paljon fiksumpia kuin minä. Ja kuten oli puhe me keski-ikäiset naiset olemme mahdottomia, itkemme kahviloissa, jos emme saa vaihdettua leivonnaista.

Minerva kirjoitti...

Minä taas taidan kuulua niihin keski-ikäisiin, sillä en opiskele kirjallisuutta, en käynyt tupakalla enkä ole laiha :D t. Minna

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Et missään nimessä kuulu keski-ikäisiin. Kuulut nuoriin ja lahjakkaisiin.

Minerva kirjoitti...

Hassua muuten, että näin pari tuntia myöhemmin heräsin kesken letunpaiston siihen ajatukseen, että laitoin blogikommenttiini hymiön, ja sinä et pidä hymiöistä.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Alan olla sen ikäinen, että sanon liiankin herkästi mielipiteitäni, silloinkin kun se ei olisi tarpeen. Jälkikäteen sitten harmittaa: pitikö taas suutaan aukoa. Ei kannata ottaa kovin tosissaan. Minusta tuntuu, että hymiöiden käyttäminen on lukijan aliarvioimista. Milloinkohan olen muuten viimeksi paistanut lettuja.