sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Ihmiskoe osa 3

Äärimmäisen vaarallinen ihmiskoe, jossa kaupunkijuhannuksiin tottumaton nainen vietti tämän keskikesän juhlan Tampereen keskustassa, on nyt viimein lopuillaan. Koehenkilömme fyysinen ja psyykkinen tila on kohttuullinen. Odotamme vielä pitkäaikaisvaikutuksia. Koehenkilömme on tänään varovasti ottanut yhteyttä ulkomaailmaan. Hän on käynyt tavallisella sunnuntailenkillään, pukenut säädyllisen asun ylleen ja käynyt kaupungilla. Hän pakkailee matkalaukkua, huomen aamulla hän siirtyy Teiskoon opiskelemaan espanjaa. Mukaan on tarkoitus pakata myös salsavarusteet. Hänen kämppiksenään kurssilla on lääkätieteellisen koulutuksen saanut kokenut henkilö, joten voimme olla turvallisella mielellä.

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Oliko kokeella hypoteesiä? Mukavaa kurssia!

Maire kirjoitti...

En usko pitkäaikaisvaikutukseen, mielestäni onnistuneesti suoritettu ihmiskoe.
Onneksi Olkoon!!

Heidi kirjoitti...

Hypoteesia ei ollut eikä tutkimus muutenkaan täyttänyt tieteelliselle tutkimukselle asetettuja vaatimuksia. Kyseessä ei ollut kaksoissokkotutkimus vaan lähinnä jonkinlainen case report...Eiköhän tästä kuitenkin julkaisu tule johonkin kansaiväliseen huippulehteen.

Susanna kirjoitti...

Julkaisua odotellessa : )
..mietinkin hetken, tuleeko "hypoteesia" äällä vai aalla. Joskus suomenkieli on niin vaikeetaa ja ennalta arvaamatontakin. Olikohan tuokin yhdyssana...