keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Kymmenen tapaa tulla onnettomaksi

Kun kaikkialla neuvotaan, miten tulla onnelliseksi, niin minä voin neuvoa miten päätyä onnettomaksi. Idean tähän tekstiin olen varastanut Janne Sarjan kirjasta Läpimurtoteos (Siltala 2020)

1. Etsi kaikesta virheitä, varsinkin itsestäsi. Aloita ulkonäöstäsi ja lauluäänestäsi, mutta älä lopeta niihin. 

Aina kannattaa valittaa, sillä silloin saattaa saada ilmaisen jälkiruoan.

2. Kirjaa iltaisin paperille kolme negatiivista asiaa kyseiseltä päivältä. Kaivele, kaivele, kyllä niitä aina sen verran löytyy. Lue kirjoittamasi tekstit sunnuntai-iltaisin. Julkaise ainakin yksi niistä Facessa.

3. Seuraa menestyvämpien ihmisten ja entisten seurustelukumppanien ja heidän uusien puolisoidensa some-tilejä. Nukahda Face-päivityksiin ja herää katsomalla seuraamasi Insta-tilit. Heräile yöllä tarkastamaan onko Trump tviitannut.

4. Mene myöhään nukkumaan ja herää oikein aikaisin.  

5. Älä harrasta liikuntaa. Kannattaa ajaa autolla kaikkialle minne vaan pääsee ja jos johonkin ei pääse, niin sinne ei pidä mennä. Miksi edes pitäsi, sillä sellaiset paikat eivät ole ihmisiä vaan hirvikärpäsiä varten.

6. Katso uutisia, lue sanomalehdestä USA:n presidentinvaaleista ja ilmastonmuutoksesta, seuraa tarkkaan koronauutisointia ja laadi epidemiasta omia teorioitasi. Ota osaa maskikeskusteluun. 

7. Älä tapaa ketään, äläkä soita kenellekään, sillä sehän ainoastaan häiritsee ihmisiä, joilla on tärkeämpääkin tekemistä kuin jutella kanssasi joutavia. Jos vahingossa törmäät johonkin tuttuun, älä tervehdi tai ainakaan hymyile. 

8. Alkoholi sopii jokaiseen kellonaikaan ja kaikkiin tilaisuuksiin. Sitä ei voi koskaan juoda liikaa.

9. Hanki vaikea parisuhde niin ei tarvitse elää yksin. 

10. Älä naura itsellesi.

2 kommenttia:

Leena Laurila kirjoitti...

Omituista, että Trump on onnistunut siinä että kaikkialla maailmassa herätään katsomaan, onko tviitannut. Niin hullu tyyppi, että saa kaikki seuraamaan itseään. Ehkä se ei sittenkään todista hänen kyvyistään, vaan somen vaikutuksista meihin. Ollaan kuin väkijoukko torilla, hurraamassa giljotiinin äärellä, joskus muinoin Ranskan maalla. Mitä groteskimpaa, sen isompi älämölö ja suosio.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania, kiitos! Varsinkin tämä kolahti: Seuraa tarkkaan koronauutisointia ja laadi epidemiasta omia teorioitasi. Ota osaa maskikeskusteluun.
Tiedän, on kokemusta. Siitä tulee vain onnettomaksi.