sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Suhisevat stereot

Kävin eilen katsomassa elokuvan "Putoavia enkeleitä". Jos joku ei satu tietämään filmi kertoo Aila Meriluodon ja Lauri Viidan avioliitosta tyttären silmin. Lauri Viita ei sano elokuvassa ainoatakaan järjellistä lausetta. Komea Lauri nousee järvestä uimasta ja alkaa suoltaa runoa, jota sitten hänen viimeisillän raskaana oleva vaimonsa yrittää kirjoittaa paperille. Vasta siinä vaiheessa kun Lauri melkein pudottaa työkalun vauvan päähän saa Aila tarpeekseen. Sitä ennen tämä runoilijanero on repinyt sähköjohdot seinistä. Avioliitto ei vaikuttanut kovin seesteiseltä.

Tänään kävimme tyttären kanssa katsomassa Sorin sirkusta. Ihanaa modernia sirkusta energisten nuorten voimalla. Mahtavaa!

Ostin uudet stereot. Kokosin laitteiston ja aloitin musiikin kuuntelun. Mielestäni masiina suhisi. Sotin ensin pojalleni ja sitten Giganttiin. Mies sanoi, että tuuletin voi pitää pientä ääntä. Mies varmaan ajatteli, että taas yksi hullu akka. Sen jälkeen soitin vielä siskolleni suhinasta. Tänään mínulla kävi ruokavieraita, jotka korva kiinni masiinassa yrittivät kuunnella suhiseeko se. Ei kuulemma suhise.

Ei kommentteja: