keskiviikko 19. elokuuta 2009

Eläköön syksy

Kuulun niihin omituisiin ihmisiin, jotka pitävät syksystä. Kun kirpeys hiipii ilmaan, alan taas elää. Kesässä on jotain piinallista. Siitä on pakollista nauttia, sille kasaantuvat kohtuuttomat odotukset, jotka harvoin täyttyvät. Syksy tuo ryhtiä ja säännöllisyyttä elämään. Ajatus kulkeutuu kaikkeen uuteen, jota voisi alkaa harrastaa ja jonka harrastamisen sitten marraskuussa lopettaa ja vaipuu turvalliseen pimeyteen. On lupa maata sohvalla ja valittaa räntäsateesta. Tuntee olevansa kuten muutkin. Kesällä ei uskalla olla tyytymätön ellei sada taukoamatta vähintään neljä viikkoa. Eläköön syksy.

3 kommenttia:

Noinen kirjoitti...

Mieki oon syksyihminen :) Sanoisin jopa että se on mun lempivuodenaika.

Minusta on ihanaa ku on taas pimeää yöllä niin saa paremmin nukuttua, ja ku on pimeää niin on paljon tunnelmallisempaa ja voi polttaa kynttilöitä. Ja enää ei oo liian kuuma eikä ärsytä ku ruskettuu ja saan pitää mun hienoa syystakkia. Lisäksi tulee ruska ja ulkona on ihan kamalan kaunista.

Paras syksyaktiviteetti on kyllä mennä illalla pimeällä pihakeinuun siskon kanssa juomaan kuumaa teetä ja kattomaan tähtiä. Ihanaa ku neki taas näkyy ku tulee pimeä :)

Täällä oli muuten viime yönä jo pakkastaki!

Unknown kirjoitti...

Minäkin olen syksyihminen, eikä siinä ole minusta mitään kummallista. Olen aina selittänyt sitä sillä, että olen syntynyt keskellä talvea. On ihana kuljeksia raikkaassa ilmassa kuulaina syysiltoina ja nauttia ruskan kauneudesta. Ja saa suojata kesän vedossa kipeytyneet nivelet vaatekerroksilla.

Ps. odotin hääraporttiasi innolla. Oli mukava tavata. Päätin liittyä kommentoijiisi, jotta keskustelu voisi jatkua. Hyvää syksyä!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Oli mukava nähdä. Ihan aina ei voi täysillä revitellä tällä foorumilla. Liian moni tuttu lukee tätä. Yritän olla kiltti, että en menettäisi vähiä ystäviäni ja että sopu sukulaisten kanssa säilyisi.