maanantai 24. elokuuta 2009

Kameleonttinainen

Hain Viita-akatemiaan, joka on kolme vuotta kestävä luovan kirjoittamisen koulutus.Opetus tapahtuu viikonloppuisin. Hakijoita on kamalasti ja 15 otetaan kurssille. Hain sinne jo viime vuonna, sain vastaukseksi painetun lappusen, jossa sanottiin, että sinä vuonna tekstit olivat huonoja, ette tulleet valituksi siitäkään huolimatta ja kehoitettiin jatkamaan hyvää harrastusta. En siis ole kovin optimistinen. Sinne piti lähettää tekstinäyte, kirjoitin naisesta, joka yritti aina muuttua samanlaiseksi kuin joku toinen. Kuulostaa tutulta. Mietin nimeä novellille enkä keksinyt mitään järkevää. Olin laittamassa juttua kirjekuoreen ja mietin, mikä on sellainen, joka jatkuvasti muuttuu. Kameleontti, kameleonttinainen, melkein kuin kamelianainen.

3 kommenttia:

tshel kirjoitti...

Toivottavasti tänä vuonna onnistaa!

Niina kirjoitti...

Toivon samaa kuin edellinen. Olen itse menossa myös avoimen yliopiston luovan kirjoittamisen koulutukseen 25 op. Opintoja voi jatkaa vielä 35 op aineopinnoilla.

Susanna kirjoitti...

Huonoja tekstejä! Eikös sinne olla oppimaan menossa? Soitin konsikseen ja kysyin aikuisille suunnattua laulun opetusta, koska en osaa laulaa. Toivottivat tervetulleeksi pääsykokeisiin. En mennyt.