perjantai 11. joulukuuta 2009

Ennen laihdutuskuuria

Haluaisin olla laihempi. Sovitin kaunista mekkoa, se näytti edestä päin hyvältä, vahinko kyllä selässä olevan vetoketjun yhteensovitettavat väkäsrivit olivat viiden cm päässä toisistaan. Mekko oli kokoa 38, eikä kokoa 40 ollut saatavilla. Myyjä otti puhelinnumeroni ja laittaa tekstiviestin jos ns. isoja kokoja tulee. Myyjä kantoi minulle sovituskoppiin melkein koko kaupan varaston, niinpä en kehdannut lähteä kaupasta ostamatta mitään. Minulla on nyt uusi villatakki. Niitä on kaapit pullollaan jo ennestään. Päätin ryhtyä heti laihdutuskuurille. Ensin kuitenkin kävin työkaverin kanssa syömässä ja juomassa viinilasillisen. Koska kohta en saa syödä mitään kävin ostamassa täksi illaksi vähän karkkia.

Kuuntelin tänään alaani liittyvää väitöstä. Kahden tunnin kohdalla olimme sivulla 60. Kirjassa oli sivuja n.120. Hiivin takaovesta ulos. Salin naisista melkein saattoi arvata kuka on menossa karonkkaan. Heillä oli päässän kypärämäinen nuttura. Sellaisen kanssa ei tarvitsisi pyöräilykypärää, kyllä nuttura ainakin pienemmiltä kolhuilta suojelee.

1 kommentti:

Mirkku kirjoitti...

Laihdutusvinkki:

Ala syömään terveelisesti. Itse jätin punaisen lihan ja maidon pois ruokavaliosta ja aloin syömään enemmän kasviksia ja hedelmiä ja varsinkin marjoja! Puolessa vuodessa lähti kymmenen kiloa. Tsekkaa Quinoaa niminen blogi, siellä on kauhiasti hyvää superruoka ja raakaruoka-asiaa :)