torstai 30. kesäkuuta 2016

Olinko jo lomalla?

Kirjoitan kyllästymiseen asti tulevasta kirjastani. Seuraavaksi se taitetaan ja sitten sitä taas luetaan. Onneksi taitetut sivut näyttävät kirjalta, joten se tarjoaa vaihtelua Word-muotoisen tekstin haraamisen jälkeen.

Lomalta palatessani päätin, etten enää valita vaikka Medi-Heli helikopteri lentäisi työhuoneeni ikkunasta sisään. Kolme päivää menikin hyvin kunnes tänään ratkesin ruikuttamaan työn paljoutta ja toistuvia keskeytyksiä (puhelin, erikoistuva lääkäri tai joku hoitajista). Ruokatauon jälkeen pöydälle oli taas kasattu "Ota kantaa"-lappusia. Valitin kaikille, jotka eivät olleet kesälomalla tai eivät ehtineet juosta pakoon. Sen jälkeen kävelin määrätietoisesti kahvihuoneeseen ja söin uhmakkaasti kipollisen hedelmäkarkkeja. Ne olivat pahoja.

Eräs työorientoitunut kollega kuoli aikoinaan kesken työpäivän työhuoneeseensa. Lyyhistyi lattialle ennen kuin oli katsonut kaikki päivän potilaat, minkä voi laskea ikäväksi puutteeksi muuten tahrattomalla uralla.

2 kommenttia:

Timo Lampi kirjoitti...

Sä oot liian hyvä ja kiltti työssäs, siks sulle kaadetaan kaikkea (paskaa) päälles.
Kuitenkin just sun laisia lekureita tarvitaan. Muuten tää systeemi kaatuis. Arvostan paljon sitä, ettet ole menny muiden mukana yksityisiin lääkärikeskuksiin tienaamaan. Mitä sitä mammonaa keräämään, pienemmälläkin tulee toimeen.

xx

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Eivät kaikki mene niihin lääkärikeskuksiin "helpon" rahan perässä (ei ole kuulemma helppoa), moni tekee sitä ihan rakkaudesta työhön.