perjantai 10. toukokuuta 2019

Kalasandaalit

Kävin eilen potilaana erään erikoisalan poliklinikalla. Siellä oltiin kovasti ystävällisiä ja lääkäri tuli ovelle käsi ojossa vastaan. Vastaanotolla työskennellyt sairaanhoitaja sanoi minulle "Ajatella, veljeni on syntynyt neljä päivää ennen sinua". Todella hämmästyttävä yhteensattuma.

Istuimme R:n kanssa tänään kirjaston kahvilassa. R oli tuohtunut Tokmannilla myytävistä muovisista naisten kalasandaaleista siinä määrin, että oli laatinut asiasta reklamaation liikkeen asiakaspalveluun. Vastauksen mukaan kyseiset muovihärpäkkeet ovat olleet niin suosittuja, että niitä on pitänyt tilata lisää. Turhakkeita myydään liikkeen verkkokaupassa hintaan 7.99. Sandaalit ovat nettikaupan mainoksen mukaan "huikean hauskat". Kalan pyrstö kaartuu ylöspäin kantapään kohdalta ja varpaat kurkistavat räikeän vihreän kalan suusta. Kalan suomupinta näyttää "aidolta".

Lyön jokaista kalasandaalin ostajaa aidolla hauella päähän.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Kaikkea sitä onkin, kalasandaalit!

Aamutossujahan saa myös sellaisina isoina pehmustettuina, jotka jäljittelevät jotain eläintä. Meillä oli muinoin tiikeritossut, ja kyläilevä sisareni jutteli yhden sohvan alle jääneen tossun kanssa kerran kokonaisen aamupäivän ennen kuin huomasi ettei se ollutkaan kissa.

Nimetön kirjoitti...

Itse puolestani toivon, että niin aidot hauet kuin muidenkin kalalajien edustajat saisivat uiskennella rauhassa omassa vesielementissään.
Mutta minä olenkin tosikko kasvissyöjä.