perjantai 24. toukokuuta 2019

Matkanen

Lähden tänään käväisemään Tallinnassa. Menemme neljän naisen porukalla pienelle kulttuurimatkalle ja palaamme jo huomenna.

Vagifem vagitorioita saa kuulemma Virosta merkittävästi halvemmalla kuin Suomesta. Suunnittelimme erään kollegan ja kaverin kanssa Viroon vagitoriomatkoja. Kyseisiä estrogeenivalmisteita voisi kuljettaa kaljakärryillä Suomeen. Ovat kevyempiäkin kuin kaljatölkit. Voisin ryhtyä yhteistyöhön vaikka Ikaalisten matkatoimiston kanssa ja kirjoittaa vaadittavat reseptit.

Ikävä kyllä suomalaisetkin reseptit käyvät, joten tästä ei liene bisnekseksi. 

Matkalukemiseksi otan virolaisen Kai Aareleidin romaanin Korttitalo. Minulla on taipumusta yliarvioida käytettävissä oleva lukuaika.

3 kommenttia:

Marjatta Mentula kirjoitti...

Muistin tästä, että minunhan on myös pitänyt lukea tuo Aareleidin kirja, varasin sen ja samalla hänen runokirjansa 'Lue minua'
Varmaan myös estrogeenittomat Vagisanit ovat Virossa halvempia kuin Suomessa. Kiitos vinkistä! Olin viisi vuotta sitten juuri vastaanottanut jättipaketin Vagifemia nettiapteekista, kun sain estrogeenin käyttökiellon ja annoin ne lahjaksi eräälle ystävälleni. Vagisan on hyvä myös.

Mukavaa kulttuurimatkaa!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Ihmettelen tuota käyttökieltoa, sillä estrogeenin vaikutus on tässä käsittääkseni kovin paikallinen.

Kiitos toivotuksesta, en ole ihan varma mitä näyttelyä olemme menossa katsomaan.

Marjatta Mentula kirjoitti...

Rintasyövän takia loppui tablettimuotoinen hormonihoito ja lääkäri sanoi, että varmuuden vuoksi nämäkin pois vaan. Tosin yksivuotistarkastuksessa toinen lääkäri sanoi, että vois niitä vähän käyttää. No, näin olen mennyt ja pärjäillyt joten kuten.