keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Naksuva jääkaappipakastin

Jääkaappipakastimeni on alkanut naksua. Se tekee sitä ihan kiusallaan. Moinen ääntely vie hermot. Kylmälaitteen naksumista voitaisiin käyttää kuulusteltavien psyyken murtamiseen.

Pakastimeni on täynnä villavaatteita, sillä yritin tappaa mahdollisia ötököitä kylmyyteen. Villapaitani ja -sukkani lienevät jo ötökkävapaita, enkä ole tehnyt pieneliöhavaintoja, joten voisin palauttaa pakastimen sille kuuluviin rutiinitehtäviin. Jospa se naksuu kaivatessaan mustikka-, mansikka- ja puolukkarasioita ja pullapusseja.

Romaanini Ei saa elvyttää on kustannustoimittajan mukaan jo painettu. Kärsin voimallisista häpeäaalloista muistellessani mitä olen kirjatekeleeseen raapustanut.

Pääsen puhumaan romaanistani Roosalupille (muille kuin tamperelaisille selvennykseksi, kyseessä on proosaklubi, eikä mikään roosanauhajuttu) hotelli Tammeriin maaliskuussa ja runoesikoisensa julkaisevan Reetta Huttusen kanssa Metson messuille huhtikuussa.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Helmet lukuhaasteen 2020 kohtaan "kirjassa on sauna" oli hankala löytää kirjaa, mutta tänään löytyi! Kirjan nimessä oli jo sauna! Kirja oli kirjastossa nostettu esille hyllylle, niin nimi näkyi. Lainasin ja luinkin sen illan aikana. Siis kiitos��

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Saunakirjoja taitaa Suomessa olla paljon. Kuuntelen Ylen Areenasta kansalliskirjailijamme Aleksis Kiven Seitsemää veljestä, jossa sauna palaa yön aikana maan tasalle ja muutenkin siinä saunotaan. Luen Heidi Köngäksen romaania Sandra, jossa synnytetään saunassa.