sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Inhoan

Lenkkeillessä mietin, mitä asioita en voi sietää. Tällaiset ajatukset virkistävät keski-ikästä naista.

Inhoan:
1. Suvaisemattomuutta, en suvaitse suvaitsemattomia
2. Uskonnollista fundamentalismia
3. Roskaamista, en yksinkertaisesti pysty heittämään roskia maahan. Laukkuni onkin täynnä roskia, mihin laitat, jos roskista ei ole
5. Ihmisiä, jotka puhuvat tauotta
6. Jalankulkijoista ja pyöräilijöistä piittaamattomia autoilijoita, Suomessa niitä riittää. Vaikkapa Ruotsissa väistetään jalankulkijaa, täällä kiihdytetään vauhtia, että saataisiin köyhä autoa omistamaton reppana liiskattua alle.
7. Iltalehtien lööppejä
8. Sairaalan takkuilevaa tietotekniikkaa
9. Erästä Matti nimistä pääministeriä, en osaa sanoa tarkkaan miksi
10. Lentämistä, laitoin tämän tähän, että sain 10 täyteen. Oikeastaan lentäminen on välttämätön paha. Jos joku väittää, että se on turvallista niin en usko. Viimeksi istuin hätäuloskäynnin kohdalla. Lentoemo kysyi vieressäni istuvalta mieheltä, että osaahan hän avata hätäuloskäynnin oven. Mies sanoi osaavansa. Liekö joskus kokeillut.

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Nyt kun olen jälleen autoilija, olen huomannut että pyöräilijät ovat todellinen riskiryhmä. Kun olen esim. kääntymässä jonnekin, eteen sujahtaa arvaamatta pyöräilijä. Monet ajavat miten sattuu ja ajattelevat, että heillä on etuoikeus ajaa joka välistä. Koska olen kulkenut itse paljonkin pyörällä, varon pyöräilijöitä, mutta toivoisin heidän olevan hiukan varovaisempia. Auton kanssa törmätessä, pyöräilijä jää valitettavasti toiseksi.