keskiviikko 4. elokuuta 2010

Lomamatka kotiin

Vietän lomaa omassa kotikaupungissani.

Kulttuurimatka: eilen teatteri, tänään elokuva, perjantaina aion mennä taas teatteriin, lauantaina kuvataan Runoraati Tampereella, sinne tietysti, sunnuntaina Hämeenpuistossa on joku happeninki, juontaa Simo Frangen, omaan lisäksi sunnuntaille liput tanssiesitykseen.

Kylpylämatka: Menen huomenna jalkahoitoon elämäni ensimmäistä kertaa.

Rantaloma: lähietäisyydellä sijaitsevat Pyynikin uimaranta ja Rauhaniemen kansankylpylä. Keskityn nyt kuitenkin enemmän kulttuuriin.

Kulinaariset elämykset: eilen söin keittoa majoitukseni lähellä sijaitsevassa kansankuppilassa. Oli muuten maukasta jauhelihapastasoppaa, ei ollut käytetty pakastevihanneksia vaan kauden juureksia. Kuppilassa näytti syövän paljon työväkeä haalareissaan. Tänään söin hallin ranskalaistyyppisessä kalaravintolassa, nautin oivallisen haukikatkarapumurekkeen ja sen kera lasin valkkaria.

Liikuntaloma: kävin aamulla lenkillä.

Löhöloma: makaan omalla sohvallani, luen lähikirjastosta hankkimaani kirjallisuutta.

Shoppailumatka: ostin housut ja järkyttävän kalliin muistikirjan. Samaa merkkiä ovat käyttäneet lukuisat maailmankirjallisuuden huiput. Minäkin mahdollisesti alan suoltaa Finlandiapalkittua proosaa.

Majoitukseni sijainti on ihanteellinen. Matkalaukkuja ei tarvitse pakata ja purkaa. Hanavesi on juotavaa.Huoneistossani on kaikki tarvittavat vimpaimet, vaatehuoto sujuu helposti, melkein sänkyyn putkahtaa kaksi merkittävää suomalaista sanomalehteä. Majoitukseeni kuuluu myös langaton nettiyhteys. Ainoastaan siivouspalveluissa on puutteita.

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Ihanteellinen lomakohde! Jos tuon kaiken tuotteistaisi ja hinnoittelisi, siihen ei ehkä olisi varaa...