sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kertun kynästä

Tarvitseeko mököttää jos astuu oksennukseen? Katsoisi tarkemmin mihin kävelee. Kyllä villasukka pesussa puhtaaksi lähtee.

Emäntä tuijotti illalla Teemalta Peter von Bagh iltaa. Boring. Samaan aikaan olisi tullut Big Brother. Siinä on sivistävä ohjelma. Pysyy ajan hermolla.

Lähtisi johonkin. Berliini on kiva kaupunki. Tai menisi vaikka Rodokselle. Voisin etsiä valmiiksi jonkun halvan matkan. Naama alkaa tympiä, kun joutuu jatkuvasti katsomaan. Ei elämä löydy tunikan neulomisesta, Leonard Cohenin levystä, kirjoista ja elokuvista. Elämä on tuolla ulkona! Emäntä ei ole enää ihan nuori. Kohta alkaa kaikenlainen kremppa ja sitten on turha katua kun ei tullut mentyä. Se Kim Jong-un ontuu niin pahasti vaikka on komea nuori mies. Näin televisiossa. Pohjois-Korea on kiva matkakohde. Ei tule kiusausta ostaa mitään. Pääsee irti facebookista.

Taidan ottaa pienet torkut kun emäntä ei näytä antavan ruokaa. Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille, jotka tätä lukevat. Ulos kannattaa lähteä, jotta me rotukissat saamme edes hetken huilata. Koirat ovat tietysti eri juttu, tunkevat ulkoilmaan. Minun ei ole tarvinnut olla koirien kanssa tekemisissä muutamaan vuoteen. Ei haittaa. Koirissa ei ole tyyliä. Syövät nälissään mitä vaan, vaikka lenkkitossut.


7 kommenttia:

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Ehdottomasti samaa mieltä. Kissan pitää saada nukkua about 21 tuntia/vrk. Rauhassa.
-Blackie-

Hoo Moilanen kirjoitti...

Olen sanaton.

Tyylikäs olemuksesi violetilla filtillä muodostaa sellaisen kokonaisuuden, että tappisoluni ovat täpinöissään!

Hoo Moilanen kirjoitti...

Ihme vittuilija muuten tuo "tanssi", joka jokin aika sitten kirjoitteli nimellä MurMur.

Hänen kannattaisi hankkia elämä.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka niin...(MurMur)...eikä kommenttini ole vittuilua vaan näkemys kissoista. Pahoittelen kun en ole kanssasi samaa mieltä? Tai siis mikä nyt suututti?
- tanssi

Heidi kirjoitti...

Tanssi:

Kerttu on värivikainen ja tullut elämääni pitovaikeuksien vuoksi. Kerttu oli aiemmin taloudessa, jossa eli kaksi koiraa ja kissaa. Kerttu kuulemma pomotti muita eläimiä, eikä tullut muiden kanssa toimeen.

En viitsi kertoa Kertulle, ettei se voi hankkia jälkeläisiä, eikä sitä voi viedä näyttelyihin. Kultalusikoita Kertulla ei ole.

Meillä oli aiemmin metsästä löytynyt villikissa Harri, josta ei koskaan tullut kotikissaa. Vieraat pelkäsivät Harria, sillä se teki hyökkäyksiä vieraiden nilkkoihin.

Kissa ei kuulu suomalaiseen luontoon, joten ehkä on hankalaa ihailla villikissaa ainakaan näissä maisemissa.

Aion laittaa päälle systeemin, jossa tarkastan kommentit ennen niiden julkaisemista. Olen pahoillani, mutta ei mahda mitään. Minua alkaa tuo v-lu kyllästyttää.Anonyymi kirjoitti...

Samoin!

Merja kirjoitti...

Kerttu on kirjallisesti niin lahjakas, että mielelläni annan anteeksi sekä väri- että luonnevian - ynnä rotukissuuden. Jatka Kerttu samaan malliin, kommenttisi ovat aina päivän piriste, useamminkin niitä lukisin. Etenkin näin syksyn ankeuden iskiessä. Somessa ei kissa-allergiakaan haittaa kontaktiamme.