sunnuntai 14. elokuuta 2016

Ajatushautomo Myssy

Rosa Meriläinen ja Saara Särmä toimivat feministisessä ajatushautomo Hatussa. Suunnittelemme Kertun (kissa, jos joku ei satu tietämään) kanssa ajatushautomoa, jossa haudotaan myrkyllisiä ajatuksia.

Palasin perinteiseltä naisten mökkireissulta mukanani viitisen litraa mustikoita, kaksi litraa kanttarelleja ja kaksi kutisevaa paukamaa takaraivossani. Jos seuranani ei olisi ollut kahta oikeaa emäntäihmistä, niin olisivat ainoat tuliaiset olleet paukamat päänahassani.

Mökillä on tiettyjä sääntöjä: päivällä käytetään ulkovessaa, yöllä saa hipsiä vesivessaan. Aina puuttuu jotain kuten desimitta, joten mökillä tehdään ruokaakin suurpiirteisemmin. Söimme lohta, lohta ja lohta (uunissa paistettua, keittoa ja sushia).

Sumutin illalla hiuksiini pöyheytysainetta. Kotimatkalla huoltoaseman kahvilassa ympärilläni pyöri kolme himokasta ampiaista, joista innokkain kaivautui hiuksiini.

Äiti soitti aamulla "Sinut mainitaan Hesarissa!". Kyse oli syksyn uutuuskirjoista, joista toimittaja oli löytänyt erilaisia trendejä kuten ihmisen ja lemmikkieläimen suhde.

Ei kommentteja: