tiistai 9. elokuuta 2016

Hyvä pääministeri Sipilä

Huomattavasti minua fiksumpi facebook-kaverini kirjoitti pääministerille tyylikkään kirjeen. Tein omani hänen kirjeensä sisältöä mukaellen. Kerttu halusi myös lähettää terveisensä eduskuntaan.

Hyvä pääministeri Juha Sipilä,

Olen huolestuneena seurannut millaisilla saksilla teette politiikka siellä Arkadianmäellä. Tai taidatte olla remonttia paossa tällä hetkellä, ei sitä putkirempan keskellä hommista mitään tulisikaan.

Tulee sellainen vaikutelma, että on jonkinlainen hätätilanne, jonka  vuoksi leikellään ja leikellään ja sitten kun menee paremmin palataan taas entiseen. Paluuta ei taida olla.

Kehitysavusta leikataan oikein terävillä saksilla. Homma menee tähän tapaan: ihmisiä ei auteta heidän omissa maissaan, eikä heitä haluta tännekään vaivoiksemme vaikka he ovat henkensä kaupalla myrskyssä perämoottoripaateilla sotaa ja vainoa paenneet. Perheiden yhdistämisestä on tehty lähes mahdotonta.  Lapset ovat yhdessä maassa, äidit toisessa, isät kolmannessa ja isovanhemmat neljännessä. On vaikea lukea näiden ihmisten tarinoita sanomalehdistä, sillä se aiheuttaa voimatonta raivoa ja surua.

Kun tulevat sukupolvet arvioivat toimiamme, emme todellakaan voi puolustautua sanomalla "me emme tienneet". Lähetämme kylmästi ihmisiä vankilaan, leireille, sota-alueille ja kuolemaan. Maihin, joihin meitä kielletään matkustamasta. Kohotteleme hartioitamme ja toteamme "me vain noudatamme lakia".

Ystävällisesti

Heidi LT ja Kerttu RD

(RD= ragdoll)

Kissoille taksilaput ja ilmainen turkinhoito! Emännälle ei enää lisää töitä!

Ystävällisesti Kerttu, RD

Ei kommentteja: