torstai 25. toukokuuta 2017

Karismaattinen aurinko

Vapaapäivän aamuna aikaisin ihmisistä näkee ovatko he vielä eilisillan reissulla vai kiirehtivätkö he junaan tai töihin. Tampere näyttää ennen aamun siivoustoimia likaiselta.

Olen lähdössä Viroon, jossa on tarkoitus piipahtaa pari päivää. En ole varma mihin olen tarkemmin ottaen menossa. Johonkin kartanoon, jossain keskellä Viroa. En yleensäkään tiedä mistään yhtään mitään.

Autokuskimme (synttärisankarimme) sairastui eilen, joten oli melkoista säätämistä, että löydettiin toinen kuski ja auto. Nyt kaiken pitäisi olla kunnossa. Yhden puuttuminen porukasta harmittaa.

Olemme vastaanottaneet valituksen, joka ei koske ainoastaan minua vaan useampaa työntekijää. Valituksen saapuminen ei ollut mikään yllätys vaan oikeastaan odotimme milloin se tulee valmiiksi. Selvitysten laatimisessa on kova työ. Sellainenkin työ kuuluu terveydenhuollon työntekijälle.  Valitukset eivät yleensä tule silloin kun on oikeasti tehnyt virheen (kukaan ei ole virheetön) vaan kyse on monesti muusta.

Kärsin blogiväsymyksestä. Sain huorittelevan kommentin. Lukijamäärät putosivat heti kun aurinko ilmaantui taas piilostaan. Kaikki tietävät, ettei se esiinny kuin hetken, joten kannattaa olla ulkona katsomassa sen karismaattista esiintymistä.

1 kommentti:

Timo Lampi kirjoitti...

En tiedä listaako blogger lukijoina myös ne, jotka lukevat blogiasi sähköpostin tai syötteenlukijan kautta lukevat. Itse ainakin luen gtekstisi aina kun niitä ilmestyy.

Sun olisi ehkä annettava Kertulle palkkaa, että hän vaikka reissusi aikana kirjoittaisi tarinaa tänne blogiin. :D.

Vaimoni lukee kirjaasi, pitää. :)