maanantai 29. toukokuuta 2017

Tiskiharjat

Voitelin aamulla naamani hammastahnalla (tahna oli kierosti pakattu samanlaiseen valkoiseen tuubiin kuin perusvoidekin ja se oli lisäksi täsmälleen samanväristä). Tahna levittyi iholle kehnosti, mutta piristi kivasti.

Unohdin silmälasit kotiin, joten hoitaja kantoi minulle pinon Tiimari- laseja. Ensimmäisistä R:n tarjoamista laseista puuttui toinen sanka. Moinen epäsymmetrisyys ei tee lääkäristä luotettavan näköistä. Lääkärin tulee olla symmetrinen.

Kaupungilla unohdin täyden ostoskassin pyörän tarakalle mennessäni toiseen liikkeeseen, eikä kukaan edes vaivautunut varastamaan kassia.

Kävin nuoren sukulaismiehen asunnossa. Hän oli lähtenyt kiirellä matkaan ja kaikenlaista oli jäänyt tekemättä, ainakin roskat viemättä. Nuori mies on niin tunnollinen, että pidän pientä huolimattomuutta ihan vaan positiivisena.

Noukin keittiön altaasta pari tyhjää rahkapurkkia ja heitin roskiin. En tietty tiedä jos hän vaikka kerää niitä purkkeja johonkin. Söin pöydältä tomaatin, ettei ruokaa mene hukkaan. Samalla silmäni osuivat tiskiharjaan, jonka harmaatuneet harjakset (ne mitä oli vielä jäljellä) sojottivat mikä mihinkin suuntaan. En ole koskaan nähnyt yhtä huonokuntoista tiskiharjaa. Sillä joutuu enemmänkin hakkaamaan astiat puhtaaksi. Ostin hänelle tänään uuden tiskiharjan. Harja oli siinä kassissa, jonka unohdin pyörän tarakalle (jota ei siis varastettu vaikka siellä oli kaksi kappaletta ihan uusia euron tiskiharjoja).

2 kommenttia:

Hoo Moilanen kirjoitti...

Tiskiharjainterventio. Siis positiivisessa mielessä, jos sanalla voi olla positiivista kaikua.

Heidi kirjoitti...

Juu tärkeä interventio.