tiistai 10. lokakuuta 2017

Eniten minua ärsyttää

Minua ärsyttää polkupyörän koliseva etulokasuoja ja lamppu, joka kääntyy tärähdyksestä niin, että valo osoittaa märkään asfalttiin. Minua ärsyttävät pyöräilijät, jotka työntävät polkupyörän eturenkaan pyörätelineen kahden pyöräpaikan väliin. Entäs ne tyypit jotka suunnittelevat pyörätelineet niin, että pyörät tarttuvat toisiinsa kuin rakastuneet parit.

Sukkahousupaketteihin pitäisi liimata tarrat, jossa lukisi "Nämä sukkahousut valuvat", ettei tule yllätyksenä, että K-marketin käytävää kävellessä haarakiila valuu jonnekin reisien puoliväliin. Haarakiila on niin ruma sana, ettei sitä saisi käyttää Aleksis Kiven ja suomalaisen kirjallisuuden päivänä.

Eniten minua ärsyttävät ihmiset, kadut, talot, harakat, R-kioskit, alikulkukäytävät, rullaportaat, kiinankaalisalaatti, rintasyöpäsydämet facebookissa, pimeys, aamuheräämiset, juomatta jääneet aamukahvit, sähköpostit, mainokset, tietokoneohjelmat, minä itse, unet joita en aamulla enää muista, rasvaton raejuusto ja asioista päättäminen

8 kommenttia:

Marjatta Mentula kirjoitti...

En tiedä, mitä nuo rintasyöpäsydämet facebookissa ovat, mutta minua ärsyttää koko roosanauhahössötys ja ison numeron tekeminen rintasyövästä, kun on niin paljon muitakin syöpiä. Itseltäni jouduttiin poistamaan toinen rinta, mutta minusta se ei ole mikään iso juttu. Jos jotain pitää leikata pois, niin rinnan poisto on kyllä harmittomin. Jalan tai käden amputaatio olisi ihan toista tai aivosyöpäoperaation jättämä tilanne pääkopassa.

Timo Lampi ☺ kirjoitti...

Tais olla aikalailla huono päivä sulla??

Seija kirjoitti...

Tämä oli hyvä. Tämä lista. Helpottiko yhtään? Taidan kirjoittaa omani ja kokeilla.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Ei se kaikilla tietysti mene niin helposti ja edelleen naisia kuolee tautiin.

Puskissa kirjoitti...

Juomatta jäänyt aamukahvi aiheuttaa jo ajatuksena pahoja tunteita :(

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Tuon listan jälkeen tajusin, että olisihan minulla ihan oikeita ärsytyksen aiheita hallituksesta, joidenkin valtioiden päämiehistä, populismista yms. lähtien.

Timo Lampi ☺ kirjoitti...

Tuossahan sulla Heiri on hyvä aihe vaikka kuinka moneen tarinaan, ärsytyksen kohteet!!

Ana kirjoitti...

Olisin voinut kirjoittaa saman. Monena päivänä. Hemmetin sade edes ku loppuis!