keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Keskiviikko

Jos googlaa "keskiviikko on", tarjotaan sellaista faktaa, että keskiviikko on pikkulauantai, kysytään onko keski viikko yhdyssana tai mitä on keskiviikko englanniksi.

Wikipedia määrittää keskiviikon päiväksi tiistain ja torstain välissä, kuten se toteaa tiistain päiväksi, joka seisoo viikonpäivien jonossa maanantain ja keskiviikon välissä. Keskiviikko on keskellä viikkoa sille, joka aloittaa viikon jo sunnuntaina.

En tiedä onko keskiviikko enää pikkulauantai, sillä käyn harvoin ravintoloissa. Työpaikan pikkujoulutkin näyttävät kutistuvan pelkäksi ruokailuksi, kun kukaan ei enää viitsi juhlia. On pitkä matka tai lastenhoitoviikko tai muuten vaan väsyttää ja kyllästyttää.

Tänään sihistiin työväenopiston viimeinen pilates. Olen ehtinyt tunnille suunnilleen joka toinen kerta. Keväällä tunteja ei enää järjestetä läheisen koulun liikuntasalissa, sillä ohjaajamme kärsi tuntien jälkeen päänsärystä ja nenä meni tukkoon. Koulut ovat vaarallisia paikkoja.
2 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Kyllä on tosiaan mennyt juhlintakunto. Ikä painanee. Pari viikkoa sitten oli ammattiseuramme 90-vuotisjuhlat, minut ylennettiin oikein kunniajäseneksi. Läksin nukkumaan heti kun ilkesin - bändin alkaessa soittaa. Metelissä ei voinut puhua kenenkään kanssa. Enkä ollut ainoa poistuja. Ei vaan jaksa.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Onnea kunniajäsenyydestä!