lauantai 14. maaliskuuta 2020

Peruttu

Kaksi tamperelaista kirjallisuustapahtumaa on peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Molemmissa olisin esiintynyt jos ne olisi järjestetty, mutta niin ei siis käynyt. Ensin lähti Roosalupi ja nyt Metson messut. Ostakaa kirja (Ei saa elvyttää, Karisto) tai lainatkaa se vielä kun kirjastojen ovet ovat auki.

Siteeraan tähän perään kunnitoitettua päämiestämme Sauli Niinistöä  "Ihminen alkaa vaikeissa olosuhteissa nähdä oman napansa ulkopuolelle". Kuten huomaatte, valaistumiseni on vielä vaiheessa.

Kuuntelimme ystävän luona Tampere Filharmonian striimattua konserttia. Keskityimme musiikkiin korkeintaan viisikymmenprosenttisesti. Konsertin aikana kerroin unestani, jossa saunoin ja uin erään miesrunoilijan kanssa ja varasimme liput Volter Kilpi -päiville Kustaviin. Vessaan ei ollut jonoja ja viiniä sai kaataa ihan itse. Konsertin lopputtua soittajat taputtivat itselleen.

Koronavirushuumori ilahduttaa somessa. Päättäjien kritisoiminen harmittaa, sillä minusta poliitikot ovat toimineet kuten kuuluukin, kuunnelleet asiantuntijoita. 

Kaikki viestintä koskee näinä päivinä erilaisten tilaisuuksien peruuntumista. Ajattelin käydä kirjastossa ja Tampereen taidemuseossa ennen kuin ne suljetaan.  Muun luppoajan luen, pesen ja rasvaan käsiäni Virosta ostamallani ruusuntuoksuisella käsivoiteella. Varastostoistani löytyy vielä toinenkin avaamaton käsirasvatuubi, joten ei kriisi ei ole vielä kovin pahasti eskaloitunut. 

2 kommenttia:

Toini kirjoitti...

Kirja on lainattu ja luettu milteipä "samalta istumalta", hyväksi todettu . Jään odottelemaan seuraavaa !

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Sitä joutuu nyt sitten vähän odottamaan. Kiva kun luit!