maanantai 5. huhtikuuta 2010

Jänis

Olimme tyttären kanssa sukuloimassa. Homma lähti heti alkuun vähän vinoon. Olin ostanut liput junaan, jossa ei ollut ravintolavaunua. Istuminen kahvikupin ääressä ravintolavaunussa kuuluu ehdottomasti näihin reissuihin (tyttäreni ei käytä alkoholia).

Joudun aina regressiotilaan kun koko lapsuudenperhe kokoontuu. Emme kuitenkaan riidelleet. Söimme hyvän päivällisen. Isä ei antanut kuoria perunoita vaan ne piti keittää kuorineen. Lampaassa oli vähän kalvoja, joka stressasi äitiä (lammas oli hyvää). Illalla katsoin tyttären kanssa Harry Potter elokuvan. Nukuin viimeisen puolituntisen, mutta luotan siihen, että elokuvassa oli onnellinen loppu.

Tänään söimme erinomaista jänispataa. Isä oli salametsästänyt tuon elikon. Ehdotin täydelliseen luontaistalouteen siirtymistä. Ajatus pupun syömisestä tuntui epämiellyttävältä, mutta kun tuo erinomainen eines oli edessäni unohdin koko jutun. Olenkohan syyllistynyt laittomuuteen?

4 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Olisiko kyseessä kätkemisrikos? Vai laittomin keinoin hankittuun tavaraan ryhtyminen? Lakitermit ovat huvittavia - toisin kuin lääketieteelliset...?

Heidi kirjoitti...

Rikoksen todistusaineiston hävittäminen.

Heidi kirjoitti...

Rikoksen todistusaineiston hävittäminen.

Heidi kirjoitti...

Miten h-ssä se kommentti tuli kahteen kertaan.