keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Syntymä

Minulla on tänään syntymäpäivä. 24 vuotta sitten synnytin toisen lapseni tässä samassa sairaalassa, jossa luen kuolleiden papereita.

27.4.1986 pidin pinkkiä toppatakkia, joka kiristi vatsan kohdalta. Hain videovuokraamosta elokuvan Hohto. Istuin kotona keinutuolissa, supistukset antoivat oman pikantin efektin elokuvaan. Seuraavana aamuna syntyi poikani. Ex-mieheni ja tytär tulivat 29.4 sairaalaan minua ja vauvaa katsomaan. Oli lämmintä, tyttärellä oli farkut ja villatakki.

Hiekkalaatikolla ei saanut leikkiä. Säteili.

Nyt Suomeen puuhataan kahta uutta ydinvoimalaa.

5 kommenttia:

ii kirjoitti...

Onnea?

;)

Heidi kirjoitti...

Kiitos.

Divine kirjoitti...

Meidän poikamme syntymää ennen katsottiin sairaalassa läppäriltä The Office -sarjaa. Sinun valinnassasi on kieltämättä enemmän ...öö hohtoa.

Tuuli kirjoitti...

Mäkin olen syntynyt vuonna 1986, tosin maaliskuussa. Sain nimekseni Tuuli, tuulivoiman lobbaamistarkoituksessa. Viime vuonna käytiin katsomassa Tsernobylia, siellä oli kaunista ja Kiova oli kiva kaupunki. Tosi monet kaverini jotka ovat syntyneet vuonna -86 ovat lyhyitä, vitsaillaan aina mistä se johtuu. Onnea!

Heidi kirjoitti...

Poikani nimi liittyy myöskin meteorologisiin ilmiöihin. Olen käynyt Kiovassa n.30 v sitten. Se oli hämmentävä kokemus. Ehkäpä kirjoitan siitä joskus. Se oli kommunistivallan aikaa.