torstai 29. huhtikuuta 2010

Rutiinit

Pidin eilen esitelmän toisessa sairaalassa toisella erikoisalalla. Ylilääkäri luki esityksen ajan papereitaan. Joku haukotteli. Kiihdytin vauhtia ja hypin diojen yli.

Tutkimusvapaalla on muodostunut tietyt rutiinit. Asustan yhden ystäväni nurkissa. Hänellä on suuri omakotitalo. Milloin hän hermostuu minuun. Levittelen vaatteeni pitkin huonetta. Aamulla kuljen sairaalalle 7.30 bussilla, joka on täynnä koululaisia. Kaikilla on kuulokkeet korvillaan. Tänään satoi lunta.

Sairaalalla katson ensin sähköpostin, käyn "palaverissa" T:n kanssa. Minä juon kahvia ja T teetä. Keskustelemme yleensä kaikesta muusta kuin meneillään olevasta projektista.

Päivitän blogia. Sen jälkeen aloitan työt.

Käyn FB:ssa puolen tunnin välein, katson samalla sähköpostit. Homma on hyvin rutiininomaista. Syömään menen klo 13. Klo 14 alkaa pohkeita pakottaa, jalat käyvät levottomiksi, tahti hiljenee. Käyn FB:ssa 15 minuutin välein. Klo 15 homma on epätoivoista söhertämistä. Klo 16 jälkeen käyn 10 minuutin välein FB:ssa ja katson sähköpostit. Jaloittelen 5 min välein. Klo 17 myös reisiä pakottaa. Klo 17.30 alkaa hartioita kivistää. Käyn FB:ssa 5 minuutin välein. Klo 18 poistun.

Menen ystävän kotiin ja heittäydyn sohvalle. Hän tulee töistä klo 19 (on lähtenyt klo 7.30). Joku on muuten kateellinen hänen palkastaan. Lähdemme heti lenkille. Välillä hänen miesystävänsä on mukana. Sitten joutaakin nukkumaan.

Ei kommentteja: