maanantai 1. marraskuuta 2010

Talvipyöräily

Tänä aamuna Aamulehdessä kuvattiin Tampereen keskustan "talvipyöräilytiet",pyörätieverkosto on lähinnä säälittävä.

Eilen oli Puutarhakadun pyörätielle pysäköity kolme autoa. Yhdessä istui kaksi ukkoa ikkuna auki. Huutaa täräytin avoimesta autonikkunasta: TÄMÄ ON PYÖRÄTIE!!! Miehet eivät sanoneet mitään. Ajatukset pystyn kuvittelemaan. Hullu akka.

4 kommenttia:

Lasse kirjoitti...

Puutarhakadun pyörätieparkkipaikka on lempi-inhokkejani. Olen lukuisia kertoja suunnitellut alkavani tilastoimaan pyörätielle pysäytettyjen autojen määrää, mutta aina se on aikeeksi jäänyt.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Olen jopa ottanut kännykkäkameralla kuvia noista autoista. Pahaksi menee.

Lasse kirjoitti...

Mulla on itse asiassa ollut mielessä blogi-idea pyöräilystä Tampereella. Hommaisin pyörään tai kypärän syrjään kiinnitettävän pikkuruisen videokameran, ja kuvaisin työ- ja muut fillarointimatkani. Sitten blogiin voisi ladata tällaisia Puutarhakatudun pyörätie 1.11.2010 -tyyppisiä tapauksia ja muita tamperelaisen liikenteen ilahduttavia pikku konflikteja. Taitaa idea vain kaatua teknisiin rajoituksiin. (Ja viitseliäisyyteen, kuten aina...)

Heidi Mäkinen kirjoitti...

En ole vielä niin pitkällä tässä pakkomielteessä, että hommaisin kypärään videokameraa, mutta kunhan aikaa kuluu niin saatan vielä siihenkin ryhtyä.