lauantai 6. lokakuuta 2012

Aivoturso

Nousin äsken sohvalta ja minusta tuntuu kuin raajoihini olisi kiinnitetty kahdeksan kilon kahvakuulat. Ennen nukahtamistani luin Hesarin Kuukausiliitettä, jonka aivoja käsittelevä artikkeli kertoi, että lontoolaisilla taksikuskeilla on kookkaat aivotursot. Mitä pidempään he ovat taksia ajaneet sitä massivisemmat ovat heidän aivotursonsa. En ole vielä päättänyt minkä aivoalueen kehittämiseen keskityn. Suuri aivoturso ei olisi hassumpi. Minä en kylläkään ole vuosiin ajanut autoa, enkä juuri koskaan vieraassa kaupungissa.

Nukuin. Kävin töissä. Nukuin. Toivon, ettei minun tarvitse palata töihin. Kohta taas nukun. Tässä vällä katson yhden televisiosarjan. Se alkoi juuri.Jätän aivojeni bodaamisen myöhempään ajankohtaan.

3 kommenttia:

ketjukolaaja kirjoitti...

Tutkitko autoilijan aivojen toimintaa? Antaudun mieluusti tutkittavaksi. Varsinkin nyt kun nuo Kallansillat ovat pian kunnossa.

Hoo Moilanen kirjoitti...

Ehdin vasta lukea Sixten Korkmanista ja hänen tyttärestään. Oli symppis juttu.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kuukausiliite on Suomen paras aikakausilehti.

En tutki mitään noin hienoa. Koululaisena koulumatkani kulki Kallansiltojen yli. Muistelen, että siellä oli koppi, jossa joku huolehti siltojen nostosta. Ne nousivat kylläkin erittäin harvoin.