keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Naiskauneutta Orivedellä

Kirjoituskoulutustakin kannattaa arvioida vasta hyvin nukutun yön jälkeen. Tänään sujui eilistä paremmin: kannattaa ehkä sittenkin kirjoittaa.

Työpuhelu ja sähköposti luikertelivat kierosti elämääni.Jätin ne yksinkertaisesti huomioimatta.Kuvittelen, että tällä metodilla ne häviävät. Niinhän jotkut tekevät havaitessaan vakavaan sairauteen viittaavia oireita: kun niitä ei ole huomaavinaan, niitä ei ole.

Orivedellä osataan arvostaa kypsää naiskauneutta. Kun kävelin S-marketille hankkimaan keskioluttölkkiä ja mansikoita, huusi mies minulle pyörän selästä: "Voi kun sinä olet kaunis!". Oliko mies selvin päin? Ei tietenkään. Habituksen perusteella mies ei ollut nähnyt selvää päivää muutamaan vuoteen.

5 kommenttia:

Arttorius kirjoitti...

Totuuden saa lapsen ja humalaisten suusta.

Unknown kirjoitti...

Oikees se juoppo ny kuiteskii oli.

anumorchy kirjoitti...

Ja sielta mina olen kotoisin...
Kohta siella lomalla, toivottavasti minakin kuulen tuollaisia arvosteluja.

Minerva kirjoitti...

Minäkin olen sieltä kotoisin, mutta selvästi kehuitta jäänyt.

Nyt ei tule kyllä mieleen kehuista kuin "pikkusta vaelle pohheemi", joka kylläkään ei ollut syntyjään orivesiläisen suusta.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Tämä kehuminen oli hyvin poikkeuksellinen ja ilman muuta mainitsemisen arvoinen asia. Sellaista tapahtuu hyvin harvoin ja todennäköisesti se edelleen harvenee. Pohheemiksi ei ole vielä kehuttu.