sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kertun paluu

Kunnioitettu emäntäni,

Näyttää blogisi vetävän viimeisiään. Vuorokauden mittaan on jo kaksi lukijaa karannut. Ei se uhkailuviestien lähettely auta, lähteneet mitkä lähteneet. Syitä voit etsiä hyvinkin läheltä: itsestäsi. Blogistasi puuttuu aikuisviihde ja väkivalta. Mikä nyt myy? Katso kirjamyyntitilastoja: dekkarit ja naisille suunnatut erotiikkapläjäykset.

Minulla ei ole aikaa pelastaa onnetonta blogiasi, sillä minulla on oma blogi päivitettävänä. Blogillani on reippaat satatuhatta lukijaa ja mainostulojakin tulee ihan kivasti. Kirjoitan englanniksi, jotta saavutan massiivisen lukijakunnan pikkunäpertelyn sijaan. Toisin kuin keski-ikäiset naiset, kissat ovat söpöjä.

Sain kiitolliselta lukijakunnalta lahjaksi Louis Vuittonin kaulapannan ja Diorin ruokakupin. Mainostuloja olen sijoittanut muutamiin vakavaraisiin kohteisiin. Aion hankkia talon Pyynikiltä. Saat muuttaa talooni. Keittiön takana sijaitseva rauhallinen palvelijanhuone laitetaan kuntoon ihan sinua varten. Nykyään kun ei rahallakaan saa kunnon palvelusväkeä

Vie metalli- ja lasiroskat keräykseen, niitä on sitten hankala kuljettaa kun kertyy liikaa, Kierrättäminen on sydämenasiani. Älä kilisytä, sillä käyn hieman lepäämään.

Huomenna karanneet lukijat palaavat, jos eivät hyvällä niin on minulla keinoni, joista ei sen enempää.

Ystävällisesti,
Kerttu

2 kommenttia:

Hakranah kirjoitti...

Ymmärrän omia kissojani nykyään paljon paremmin Kertun ansiosta. Kiitoksia.

Unknown kirjoitti...

Kerttu hyvä. Ei kaikkialla kaivata aikuisviihdettä ja väkivaltaa. Siksi on hyvä olla, että emäntäsi pitää tällaista blogia. Hänen tekstejään on niin mukavaa lukea. Hyvin harvat ihmiset vaan viitsivät edes sillointällöin kommentoida. Itse kuulun samaan sakkiin.

Mukavia ja höyhenenkeveitä päiväunia sinulle Kerttu. Kerrohan emännällesi mieleiset terveiset.