keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Uimarantahaave

Pakkasin mukaani töihin :
-uimapuku
-pyyhe
-aurinkolasit
-virkkuutyö
-romaani
-aurinkovoide
En pakannut (kuukauden verran olin kyllä kuljettanut mukanani):
-sadetakki
Sateen jäljiltä oli kuuma, lätäköistä kohosi lämmin höyry. Tavallisesti sade jäähdyttää ilman ja saa alkaa kaivella toppatakkia varastosta.

Työhuoneessani kävi pari päivää sitten työfysioterapeutti. Nainen oli asiantuntijaksi liian rento. Jäykkä käytös on rasittavaa, mutta liiallinen rentous syö uskottavuutta. Tuli vaikutelma siitä, että nainen heitti lonkalta mielipiteitä työtuolista ja näyttöjen asemista työpöydällä. Ne asetellaan niskaani ajatellen jatkossa niin, että potilas näkee noiden näköesteiden takaa vähän päälakeani.

Eräs potilas puhui lääkäreistään tähän tapaan: Jykä sanoi, Pena kirjoitti, Eki tutki... Miehellä on paljon lääkäreitä. Kukaan noista kollegoista ei ole minulle "Jykä", "Pena" tai "Eki" eikä tule olemaankaan.

5 kommenttia:

Timo Lampi kirjoitti...

Opettelen uutta syötteenlukijaa käyttämään, nyt keksin, kuinka avata lukemani teksti. ;D

Jotkut, luulisin, käyvät liian tuttavallisiksi epävarmuuttaan. Kyllä tuntisin potilaani typeräksi, jos etunimillä lääkäreitään puhuisi. Lääkäriä tulee kunnioittaa ja arvostaa. Onhan henki joskus heidän käsissä. :)

Divine kirjoitti...

Moro! (Ei mulla muuta juuri nyt..)

AuvoT kirjoitti...

Ettei vaan tuo potilas ollut itse lääkäri?

Annelie kirjoitti...

Mua ärsyttävät ihmiset, joiden on pakko keksiä kaikille tapaamilleen heti lempinimi. Siis vaikka eivät ole kunnolla tuttujakaan. Lempinimet ovat ihan ok, mutta ei Tertusta ihan heti tule Tepaa mulle. Kai se on sitten ihan minun oma pieni ongelmani.

Heidi kirjoitti...

Som moro Divine.

AuvoT: Ei ollut lääkäri.