keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Treffit itsensä kanssa

Tällä viikolla on seitsemän Oriveden opiston kesäkurssia peruttu ilmoittautuneiden vähäisyyden vuoksi. Opiston langaton verkko ei toimi, joten istun ATK-luokassa. Illalla kävelin hautausmaalla, luin nimiä hautakivistä ja mietin mitä täällä teen, kun voisin olla kotonakin. Kohtuullisesti nukutun yön ja kunnon aamiaisen jälkeen tilanne näyttää kelvollisemmalta. Kirjoitin vielä myöhään illalla tehtävän, joka koski muutosta jonkun henkilön elämässä ja kerroin hyvinvointikonsultti Linda Raulosta, jota alkavat proteiinijuomat tökkiä ja joka himoitsee korvapuusteja.

Opettajamme kehoitti meitä tekemään taiteilijatreffit itsemme kanssa, jolloin valitaan joku mukava treffipaikka (vaikka elokuvateatteri). Treffeille pitää tietysti laittautua ja saattaa vähän jännittääkin miten ne menevät, sillä eihän sitä lopulta tiedä synkkaako.

Häivyn hiljalleen luokkaani, ehkä tästä tuleekin hyvä päivä. Toiset ovat illalla menossa tanssilavalle, minun tanssimekkoni unohtui ja kärsin tanssilavaneuroosista, joten taidan jättää väliin.

Ei kommentteja: