perjantai 28. joulukuuta 2018

Juurikasvini

Postiluukustani putosivat talon järjestyssäännöt. En tiedä jaettiinko vanhahtavalta kalskahtava paperi kaikille asukkaille, mutta toivon niin. Ryhdyin heti pohtimaan, mitä sääntöjä olen rikkonut.

Välillä 22.30-07.00 on kylpyveden ÄÄNEKÄS juoksuttaminen kielletty. Olen käynyt suihkussa tuona kiellettynä aikana, mutta en ole tehnyt sitä äänekkäästi.  En edes laula suihkussa

Kissan naukumista ja hiekkalaatikon pöyhimistä ei järjestyssäännöissä erikseen mainita.

Jos asukkaan perunoiden, juurikasvien tai muiden tavaroiden kuljetus aiheuttaa pihamaan, portaiden ja kellarikäytävien likaantumisen, on asiakkaan ne heti puhdistettava. Olen kuljettanut juurikasvini siististi. Juurikasvista tulee mieleen juurikasvu, joka näkyy jakauksen kohdalla jos hiusten värjäyksestä on kulunut liian kauan.

Taloyhtiössäni majailee asukkaita, jotka osaavat laittaa roskansa ainoastaan siihen laitimmaiseen roskasäiliöön vaikka se olisi täysi ja vieressä odottelisi tyhjä astia. Säiliön kansi on jatkuvasti auki noiden idioottien vuoksi. Olen siirrellyt joutessani roskapusseja täydestä säiliöstä tyhjään, jotta saan kannen suljettua. Samalla olen havainnut törkeitä laiminlyöntejä roskien lajittelussa.





2 kommenttia:

Bucky kirjoitti...

Luen blogiasi aina kun vauva nukkuu päiväunia, siis kunnon sellaisia, yleensä hän vain torkkuilee. Tänään on outo päivä, kaveri nukkuu toista tuntia. Ehdinpä lukea monta kirjoitustasi kerralla, niistä tulee hyvälle tuulelle. Tarttisit sellaisen helpon tykkäysnapin, kun varsinkaan en yleensä ehdi kirjautua bloggeriin kommentointia varten, vaikka tekisikin mieli viestittää että nauratit taas. :)

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Jossain vaiheessa kommentointi oli helppoa ja silloin sain niin ikäviä kommentteja, että hommaa oli pakko hankaloittaa. Kiitos lukemisesta ja kommentista.