torstai 3. tammikuuta 2013

Enneuni

Keski-ikäinen nainen näki unta, jossa penkoi presidentin kauppakassia. Presidentti yllätti naisen kesken röyhkeän urkinnan. Nainen yritti tunkea kangaskassin sisältöä takaisin, mutta se ryöppysi vastustamattomasti  laukusta. Nainen huomasi kassin sisällön koostuvan kortsuista, laatuja oli monia, paketit olivat sieviä ja monivärisiä. Nainen huomasi, että joukossa ui salakavalasti myös käytettyjä ehkäisyvälineitä. Ne oli suljettu siististeillä vetosolmuilla. Tähän tehottomaan laukun sisällön takaisin asetteluun uni päättyi. Seuraavalla viikolla presidentti pyysi palkanalennusta.

Keski-ikäinen nainen pyöräilee töihin. Sohjoinen jää vaikertaa nastarenkaiden alla. Nainen kurvaa pyörätieltä kadulle. Autot ohittavat naisen ja nainen päättää, ettei haittaa vaikka ajaisivat päälle. Nainen antaisi henkensä jalon pyöräilyaatteen puolesta. Nainen kirjoittaa lehtiin, laatii turhia muistioita pyöräteiden tilasta. Lopulta nainen ostaa söpön  pienen aura-auton, joka nuolee kaupungin pyörätiet puhtaiksi. Yöt nainen huristaa aura-autollaan, päivällä hän on vain keski-ikäinen nainen. Ei nuku lainkaan. Töistä kotiin polkiessaan nainen huomaa edellisyönä auraamalleen pyörätielle pysäköidyn auton ja hakkaa sen paljain nyrkein lunastuskuntoon.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana supersankarinainen.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Sillä voisi oikeastaan olla yöllä sellainen sankarihaalari, päivällä se olisi nössö: kuuntelisi ylen ykköseltä "Lauantain toivottuja" ja virkkaisi pannulappuja.

Hoo Moilanen kirjoitti...

Toimen nainen! :)