tiistai 22. tammikuuta 2013

Suolistovaivaiset ja romattinen komedia

Katsoin eilen televisiosta romanttista komediaa, jossa 37-vuotias juuri eronnut nainen (Uma Thurman) ja 23-vuotias mies (Bryan Greenberg) ihastuvat toisiinsa. Myöhemmin ilmenee, että nuoren miehen äiti on naisen terapeutti (Meryl Streep).Elokuvasta puuttui amerikkalaisten romattisten komedioiden ydin, päähenkilöiden välinen kemia ja nokkela sanailu. En ole aikoihin katsonut kaupallisten kanavien ohjelmia, enkä aio kovin hevin katsoa jatkossakaan. Jokaisella mainostauolla mainostettiin Laxoberonia (ummetuslääke) sekä Imodiumia (ripulilääke). Ilmeisesti suolistovaivaiset ovat romattisten komedioiden tärkeintä kohdeyleisöä.

Tein eilen yhden esitelmän ja aloitin toista. Tänään aion viimeistellä tuotokseni, käydä kuntosalilla ja kyläillä. Asun vanhassa talossa ja asunnossani on kylmä. Pukeudun paksuun villatakkiin ja villasukkiin, kietoudun torkkupeittoon ja halailen välillä lisäpatteria, jonka olen saanut ystäväpariskunnalta. Odotan kesää. En pääse yleensä päivällä ulos, nyt pääsin, joten huomasin muutoksen valossa. Muutos maustaa päivän kuin vajaa maustemitallinen suolaa kymmentä litraa lihasoppaa.

3 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Heidi, suolistovaivaiset lisääntyvät koko ajan, koska välttävät sokeria. Minä aloin turvota ja sain vaivoja, joiden yksityiskohdilta säästän sinut;-) Sain vinkin siitä, mitä ei saa missään nauttimassani tuotteessa olla ja se lista kulkee koko ajan kukkarossani käyntikorttitaakse pienellä kirjoitettuna:

sorbitoli, maltitoli, mannitoli, ksylitoli ja sorbitoli usein piilotaan koodin E420 taakse.

Tänään kyllä oli yhdessä blogissa, että fruktoosikin voisi aiheuttaa...

Minä aion olla ensin hirveän reipas ja tehdä pitkän lenkin. Sitten huovan alle kirjan kanssa ja iso mukillinen teetä viereen.

Mukavaa päivää!

Unknown kirjoitti...

Erehyin kerran kaupalliselta kanavalta kattoon leffan. Katkoja oli likemmäs 10 ja joka hemmetin kerta samat kakkamainokset, siis kakkaan liittyvät...

Nimetön kirjoitti...

Muutin lämpimästä kerrostalosta talvikalsaan omakotitaloon enkä lakannut marisemasta miehelle lämmityksen lisäämisestä. KUNNES ostin teknisen alusasun ja fleesepuseron ja fleesehousut. Ne ovat huomattavasti lämpimämmät kuin villa. Suosittelen. Jalkaan villasukat ja turkistohvelit.

Enpä ole sen koommin valittanut kylmyydestä (vaikka 16 astettakin on meillä aika usein...) (Ja yöllä tietysti paksu untuvapeitto)