maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kerttu vahtii

Emäntä lähtee tänään Dubliniin ja käski ilmoittaa, että blogiin tulee vajaan viikon tauko. Joutaa tullakin kun sillä ei ole mitään sanottavaa. Sisällötöntä höttöä kirjoittaa. Kieli on yksinkertaista ja tavanomaista, pilkku- ja yhdyssanavirheitä. Aika menee hukkaan. Käyttäisi senkin ajan vaikka turkkini huoltoon.

Ei kannata murtautua residenssiimme emännän matkan aikana, kuten ei muulloinkaan. Karaten musta vyö ja terävät kynnet ovat tappava yhdistelmä. Ovi laitetaan kahteen lukkoon ja sukulaispoika (pianisti!) huolehtii minusta ja vahtaa asuntoa silmä vaan ei korva tarkkana kun ei pianonsoitolta kuule. Järjestän emännän matkan aikana pienet juhlat: sata läheisintä ystävää, samppanjaa ja kaviaarileipiä.

Emäntä ei ole käynyt Dublinissa ja nytkin tässä menee raha hukkaan, sillä ei se siitä mitään ymmärrä. Laittaisi nyt edes ne tavarat laukkuun. Se on niin huono päättämään mitä ottaa mukaan. Minä kuljetan matkoilla vain passia ja luottokorttia. Kaikki muu on turhaa.

T. Kerttu

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Parahin Kerttu.
Juhlien järjestäminen on oiva päätös. Myöskin emäntäsi rahankäytöstä olen samaa mieltä. Mitä niitä maailmalle syytää, kun voisi istuskella kaupungin eri kapakoissa ja ryypätä rahansa, mitkä sinun hoidolta jää, mukavan kapakkaseurueen kera. Tulisi samalla tuettua paikallisia yrittäjiä ja verot tulisivat kotikaupungin käyttöön.

Terveisiä emännällesi, jos ei lentokone satu putoamaan ja enäntäsi katoamaan.

Nimetön kirjoitti...

Bileet ovat aina paikallaan ja siitä huolimatta että matkailu avartaa, komppaan Timbaa ja suosittelen paikallisia temppuveden jakopaikkoja jo pelkästään siitä syystä että niistä pääsee kotiin aina jollain opilla. Dublinissa asiat ovat toisin, luulen ma.

Turvallista reissua emännällesi.