tiistai 14. huhtikuuta 2015

Tämän voi mukavasti jättää lukemattakin

Volter Kilpeä vapaasti lainaten: "Päivitys, jonka voi mukavasti jättää lukemattakin, koska siinä ei tapahdu enempää kuin muissakaan".

Maanantaiaamuna lähdin ajamaan pyörällä työväenopiston jumppaan. Minusta tuntui kuin ajaisin puupyörillä. Takarengas oli littana. Juoksin takaisin kotiin, pumppasin renkaaseen ilmaa ja lähdin toiveikkaasti kohti työväenopistoa. Tammelan kohdalla takarengas tyhjeni uudestaan ja jouduin parkkeeraamaan pyöräni erään kerrostalon pihaan.

(Tässä vaiheessa päivitystä eräs ystävä soitti ja puhuimme pitkän puhelun.)

Vein pyöräni jumpan jälkeen pyöräkorjaamoon ja ystävälliset nuoret miehet puunasivat ja huolsivat sen, vaihtoivat takarenkaan ja vaihdekaapelin tai vaijerin tai mikä se liekään, joten sain tänään puhtaan, erinomaisesti toimivan kulkuvälineen käyttööni.

Kerttu oksensi poikkeuksellisesti päiväpeitolle. Tavallisesti se oksentaa olohuoneen matolle.

Kävin äänestämässä ja jätin totuttuun tapaani lopullisen päätöksen äänestyskoppiin, sillä osaan tehdä parempia päätöksiä paineen alaisena.

Emäntämme Dublinissa ajoi meidät lentokenttäbussipysäkille. Hän voivotteli auton sotkuisuutta kuten kuuluukin, sillä erotuksella, että auto oli oikeasti todella sotkuinen. Kun Fionnoulla kääntyi sivukadulle päästääkseen meidät ja matkatavaramme ulos, takaa tuleva autoilija tööttäsi hänelle voimallisesti. Emäntämme tööttäsi vielä kovempaa ja näytti keskisormea. Samassa tilanteessa olisin lähinnä pyytänyt anteeksi, vaikka en edes tietäisi mitä.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Oi niitä aikoja kun viellä pystyi ajamaan fillarilla. Se oli toiseksi mukavin liikuntatapa, heti juoksun jälkeen.

Onnellista saada noin hyvää palvelua pyöräkorjaamossa. Miehet tehneet parhaansa, että asiakas on tyytyväinen.

Meillä kissat söi ruohoa ja näin 'vahingossa' tapauksen. En laskenut niitä kahteen tuntiin sisälle, saivat oksentaa pihalle.

Mukavaa illanjatkoa sulle sinne!!