keskiviikko 12. elokuuta 2015

Fifty shades, rapsutettu

Emäntä tiskaa astioita. Tekee sille oikein hyvää. Kun vaan viitsisi pestä kunnolla, sillä edellisen päivän aterian jäänteet lautasella pilaavat makunautinnon. Astianpesukone on turha laite.

Täällä on käynyt paljon ihmisiä vesivahinkoa ihmettelemässä. Se ensimmäinen mies (jolla oli komea nenä) oli miellyttävin. Vilkaisi vain lyhyesti keittiöön ja ryhtyi rapsuttamaan minua. Istuin eteisen lipaston päällä ja kehräsin ihan armosta. Sillä oli mukavat sormet. Siistit kynnenaluset.

Seuraava huoltomies kävi kahdesti. Seurasin tilannetta sängyn alta. Ei onneksi viipynyt pitkään.

Eilen kävi nainen, joka tutki vesivahinkoa kaikkein tarkimmin ja otti kuvia tärveltyneestä lattiasta, vaikka yleensä kaikki valokuvaavat minua. "Ihanat tassut!" ne sanovat. Laadukas kamera sillä oli.

Minä en keittiöön mene. Raavin vain hyväkuntoista kuivaa materiaalia. Ei kai pehmeä puu tarjoa haastetta tällaiselle ammattilaiselle.

Lähetin eilen romaanikäsikirjoitukseni neljään kustantamoon, kolmesta oli tullut jo yön aikana myönteinen vastaus. Romaanini "Fifty shades, rapsutettu" tulee joulumarkkinoille.

Emäntä heittäytyi sohvalle. Ei siihen. Kannattaisi lähteä ulos. Minua vähän jo ramaisee, sillä vietän niin villiä yöelämää. Ei siitä enempää, ostakaa "Fifty shades, rapsutettu":

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Voiko jo ennakkotilata? Olen varma että Kertun kirja on juuri se, mitä elämästäni on jo pitkään puuttunut! :D <3

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kannattaa varata kirja, ettei sitten jää ilman.