tiistai 24. marraskuuta 2015

Olen löytänyt lapaluiden lähentäjät

Aloitan uuden sarjan "Kehonhuolto tanssijoille". Asetu vatsallesi lattialle. Huomaa sohvan alla piileskelevä pöly. Siirrä sohva ja imuroi. Asetu vatsallesi lattialle. Kokoa vatsasi napakaksi. Paina otsasi parkettiin. Levitä käsivartesi suorina sivuillesi ja nosta siipesi ei vaan kätesi irti lattiasta. Hengitä samalla ulos. Laske kätesi takaisin lattialle ja hengitä sisään vai oliko se toisin päin.

On ollut hienoa löytää lapaluiden lähentäjät.

Tänään en odota, että resepti lähtee apteekkiin, enkä odota potilastietojärjestelmän latautumista. Odotan astianpesukonetta ja liesituuletinta.

Luen Kaari Utrion kirjaa Paperiprinssi. Päätin lukea viihdekirjan ihan vain viihtyäkseni ja siksi että halusin tietää minkälaisia fiksun kirjailijan kirjat ovat. En jostain syystä viihdy kirjan parissa vaan  lukeminen tuntuu työläältä vaikka kieli on selkeää eikä ollenkaan noloa. Kuvaukset paperin valmistamisesta ovat mielenkiintoisia. Sankaritar on rohkea ja itsenäinen ja sankarilla on leveä rintakehä vaikka hän on vammautunut merillä ollessaan. Sankaritar rakastaa sankaria, joka ei vielä ilmeisesti tiedä rakastavansa sankaritarta.

Aion sinnitellä kirjan loppuun saakka.

1 kommentti:

Aulisko kirjoitti...

Good for you. Olen itse lukenut yhden Kaari Utrion. Aika ohut. En tiedä miksi, mutta ainoaksi jää.