tiistai 12. marraskuuta 2019

Isoveli valvoo

Olen teknisesti varmennetusti nukkunut viime yönä riittävästi ja hyvälaatuisesti. Hankin kellon, joka nyt herkeämättä tarkkailee jokaista askeltani, untani ja sykettäni. Isoveli valvoo. Ryhdyin hommaan ihan vapaaehtoisesti. Ihminen on kummallinen otus, pelkää vapautta.

Otin vempeleen käyttöön vähän kiireessä, enkä ehtinyt oikein perehtyä ohjekirjaseen vaan tyydyin painelemaan nappuloita aika sattumanvaraisesti, joten laitoin kyllä treenimoodin (pyöräily) päälle, mutta en osannut laittaa sitä pois ilman ohjekirjasta. Olen siis eilen pyöräillyt neljä tuntia, jos tekniseen apuvälineeseeni voi luottaa ja tietysti voi. Tästä se lähti, uusi elämä!

Tietotekniikasta puheenollen, kävin eilen tutustumassa itselleni vieraaseen potilastietojärjestelmään ja pääni on ihan sekaisin. Sain kotilukemiseksi matkalaukullisen ohjeita, joilla pitäisi huomenna pärjätä.

Pirkkalaiskirjailijat järjestävät Kalle Päätalon juhlavuoden kunniaksi projektin, jossa luetaan Päätaloa vuorokauden ympäri, ja tempausta voi seurata Youtubessa. Osallisuin vähäisessä määrin lukutalkoisiin lukemalla romaania "Ihmisiä telineillä" vaivaisen puolen tunnin ajan. Lukemassani pätkässä täytettiin kuoppaa betonilla. Olin kuullut, että romaaneissa on myös noloja seksikohtauksia, joten kun mies tuli kotiin, pelkäsin, että hän ryhtyy vaimonsa kanssa johonkin toimiin ja lopetin lukemisen siihen. Siinä vaiheessa seuraava lukija tulikin jo toisen romaanin kanssa tilalleni.

Ei kommentteja: