lauantai 11. syyskuuta 2010

Seksiä ja väkivaltaa

Seuraan välillä blogilistaa. Sieltä saa lukea tilastoa siitä kuinka paljon lukijota viikossa blogillani on. En tiedä miten tuo luettelo muodostuu, kirjautuuko saman henkilön käynnit useiksi lukijoiksi, kirjautuvatko kaikki lukijat sinne vai onko tilasto ihan todellinen. Bolgini viikkolukijamäärä oli välillä jopa 150, nyt se on romahtanut 70 paikkeille. Alan huolestua. Tarvitaan seksiä ja väkivaltaa.

8 kommenttia:

ADaze kirjoitti...

Jepjep, mekin yritimme epätoivoisesti kesemmällä laittamalla olutpullon taustaksi tissit. Tosin ne nyt oli bikineissä ne tissit eikä muutenkaan niin hehkeät, mutta aina pitää yrittää!

Divine kirjoitti...

Kävin välittömästi tutustumassa ADazen blogiin.

Kaisa kirjoitti...

Mutta aina lopuksi toimii se laatu vs. määrä -argumentti jota ei voi kommentoida.

Nöpöstiina kirjoitti...

Tai kokeile noloja paljastuksia! Minä kerroin lirahtelu-ongelmasta, mikä tosin saattoi romahduttaa lukijatilastot :)

Heidi kirjoitti...

Olen jo käyttänyt erilaisia noloja paljastuksia. Nyt niin moni tuttu lukee tätä, että joutuu paljastelemaan vähän vähemmän.

Zepa kirjoitti...

Äh, viis blogilistasta! Monet ihmiset lukee rss:n kautta eivätkä käytä blogilistaa ollenkaan. Lista on vähän väliä huollossa tai rikki, readeri ei.

jorma kirjoitti...

Neuvotko miten sieltä blogilistasta saa nuo viikkokävijämäärät ?

Heidi kirjoitti...

Kun etsii oman bloginsa niin tietojen perään tulee otsikko statistiikkaa. Etsin blogisi, mutta sen perässä ei jostain syystä ole tuota statistiikkaa otsikkoa. Ilmeisesti ohjelman kautta näkee vain ne kävijät, jotka etsivät blogin tai tilaavat sen luettavakseen blogilistan kautta. Epäilen,ettei noilla luvuilla ole juurikaan merkitystä. Uusia lukijoita saanee parhaiten kun on aktiivinen ja kommentoi muiden blogeja. Olen passiivinen luen vain muutamaa blogia.