sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Ei ihan p-ka viikonloppu

Kävin Hesassa tyttäreni kanssa kuuntelemassa Katriina Honkasta, joka on siskoni hyvä ystävä. Katriina täytti 50 vuotta. Hän lauloi vuosia sitten pihajuhlissamme. Vieraita oli viitisenkymmentä, talo oli juhlan jälkeen järkyttävässä siivossa ja kannoimme pulloja Alkoon useaan otteeseen. Tarjosimme rosvolammasta, joka oli hyvää, tosin hiekka narskui hampaissa. Juhlat olivat hauskimmat, joissa olen ollut.

Konsertti oli kiva, tosin hieman sisäänlämpiävä. Eri artistit esittivät Katriinan lauluja mm. Edu Kettunen ja Ninni Poijärvi.Konsertti loppui perinteiseen tapaan kaikkien esiintyjien ja yleisön yhteislaulantaan. Liikutuin niin, että ripsivärit valuivat poskille. Tyttäreni hämmästeli röyhkeyttäni takkijonossa ja taitoani löytää oikotie naistenvessaan. Söimme konsertin jälkeen Kappelissa vanhojen tuttujen kanssa. Aamulla kävimme Kiasmassa. Taideteos, johon oli muovaltu värikkäitä lääketabletteja ja kapseleita oli jostain kumman syystä varsin kaunis.

Nuori mies, joka opiskelee tuotantotaloutta haastatteli minua harrastuksistani opiskeluaan varten. Hän oli söpö, tarjosi kahvilassa kahvit ja ehdotti, että voisi tulla asentamaan minulle yhden tietokoneohjelman. Kahvilan kassanainen katsoi minuun kun sanoi kahvien hinnan. En hennonut ottaa pullaa vaikka nuori mies sitä ehdotti. Säälin hänen kukkaroaan, joka pullisteli kuitteja, ei seteleitä.

Ei kommentteja: