sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kesävieras

Etsin kissanoksennusta. En löytänyt. Kuulin eilen aamulla Kertun yökkäilyä, yleensä se oksentaa olohuoneen matolle (tietysti!), nyt tuotosta ei näy missään.

Kävin urheilukaupan alessa, ostin kaprihousut ja kaksi paitaa. Odotan uusien vermeiden vievän minut lenkkipolkujen päähän ja kiidättävän minut takaisin kohti nuoruutta ja kauneutta.

Saan nuoren sukulaispojan kylään. Yritin miettiä hänelle ohjelmaa. Hän sanoi muutama vuosia sitten äidilleen jumaloivansa Brahmsin musiikkia. Tampereella esiintyy tänä iltana Mikko Alatalo. 18-vuotiaat miehet syövät suunnattomia määriä, täydensin eilen ruokavarastojani, tänään pitänee hankkia lisää muonaa. Suunnitelmissa on tänään Vapriikki, huomenna tyttäreni esittelee meille Särkänniemen akvaariota, jossa hän on kesähommissa. Toivomme pääsevämme akvaarion back stagelle. Yritän raahata hänet myös Sara Hildenin taidemuseoon. J on erilainen nuori, hän on säveltänyt 5-vuotiaasta. Kun muita lapsia pitää kehoittaa tekemään soittoläksyjään niin J:lle sanottiin "Voisitko olla edes hetken soittamatta".

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Meillä Maisa oksentaessaan mouruaa matalalta mou'ou'ou'ou ja likanpoika sanoo mulle: Pappa, maisa sanoo et se oksentaa. Voiksä tulla sit siivoon.

Hoo Moilanen kirjoitti...

J on onnekas, kun hän on jo lapsena löytänyt kutsumuksensa! (Minä en ole vieläkään.)

Olin tänään Särkänniemessä kuuntelemassa Jesse Kaikurantaa. Symppis esiintyjä!

Mietin, että alue olisi viihtyisämpi, jos kaikkia paikkoja ei olisi asfaltoitu.

Aluemaksu oli kympin. Lintsille ei taida olla aluemaksua ollenkaan? No, ei siellä ole taidemuseotakaan eikä Näsinneulaa.

Dreamer kirjoitti...

Kissanoksennut kaapin/sohvan alla? Yleensä kuitenkin maton päällä.

Jos on myös koira, niin kissan oksennukset katoavat, ellei niitä ehdi siivota heti (yöks).