perjantai 20. heinäkuuta 2012

Loman pirtissä

Selailin työpaikan kahvihuoneessa Seiskaa. Lehden lähes jokaisessa jutussa bongataan, bongauksen kohde ei lennä vaan kävelee kahdella jalalla.  Onneksi en ole julkkis:

Heidi bongattiin parjantaina Tammelantorilla. Hän osti kaksi litraa mansikoita, lajike näytti olevan Polka. Laittaneeko pakkaseen vain syöneekö tuoreina. Heidi on usein nähty vieras kyseisellä torilla. Hänen on tiettävästi juonut siellä kahvitkin.

En ihan vilpittömästi ole aiemmin kyseistä aviisia lukenut. Lukukokemus tuntui hämmentävältä. Useat käsiteltävät henkilöt olivat vieraita. Lehdessä kirjoitettiin erään naislaulajan keikasta, itse esityksestä tai artistista ei kerrottu sanaakaan. Pääaihe oli naisen uusi miesystävä, joka seurasi esitystä. Lehden mukaan miehen kaverit viihtyivät baarissa ja nauttivat runsaasti olutta, mutta mies joi vain limsaa. Lehdessä kuvailtiin laveasti miehen tatuointeja ja lihaksia. Artisti flirttaili lavalta uuden ihastuksensa kanssa. Lehdessä oli lisäksi epätarkka otos laulajattaren edellisestä miehestä, joka oli lehden mukaan asettautunut kuuntelemaan esitystä salin takanurkkaan. Entinen mies poistui konsertista kesken esityksen, kun taas uusi viihtyi loppuun saakka. Paljon dramatiikkaa latautui tuohon juttuun, jossa tuskin oli sanoja Aamulehden kirja-arvostelun vertaa. Ja se on todella vähän.

Tänään se sitten alkoi: loma. Huomenna lähden Poriin. Olen yksi niistä halveksittavista keski-ikäisistä, jotka käyvät festivaaleilla näyttäytymässä. En ole edes tarkistanut ketä siellä esiintyy. Noloa.

Ei kommentteja: