torstai 8. marraskuuta 2012

Musikaali

Vietin eilen Tyky-iltaa Palatsi-musiikkiteatterissa katsomalla musikaalin "Simply the Best". Musikaali kertoo Tina Turnerista ja oli tarinaan ympätty Mick Jagger ja David Bowiekin. Musikaali on vaikein teatterilaji, siinä kun pitäisi osata sekä laulaa että näytellä ja mielellään myös tanssia. Marika Krook osaa laulaa, mutta hänen näyttelemistään on vaikea katsoa ja kuunnella. Kimmo Blom Mick Jaggerina ei tihkunut seksiä, kuten esikuvansa. Miro Honkanen näytti autokauppiaalta, eikä David Bowielta. Miro Honkanen onnistui kyllä laulunumeroissaan hyvin, China Girl oli hänen versionaan ihan mainio. Miksi ei voida yksinkertaisesti vain esittää vetävää musiikkia? Miksi sen ympärille on väännettävä kökkö tarina?

Palatsi-teatterin sali on kaunis ja juhlava (entinen elokuvateatteri). Illan aloittaminen ruokailulla noissa olosuhteissa on hieno idea. Ruokailemaan piti saapua 17.15, ruokaa saimme kuuden maissa, esitys alkoi 19.30 ja loppui kymmeneltä. Viisi tuntia on liikaa, varsinkin kun ruoka oli kehnoa.

Tänään iskee ahdistus. Niin vähän olen saanut tällä viikolla aikaiseksi. Huomenna lähden Washingtoniin. Tapaamme vasta ensi viikon lopulla. Luultavasti pärjäätte. Tulen takaisin, jos lentokone ei satu taas tippumaan. Ovet ovat monissä säpeissä ja vaikka omistan hopeoidun porokynttilänjalan, niin vakuutan, ettei rikos lopulta kuitenkaan kannata.

4 kommenttia:

Timo Lampi kirjoitti...

HÖH, noin kauan ilman sua. Epistä.

Sari kirjoitti...

Mukavaa matkaa! Ruoka on yleensä kehnonlaista tai keskinkertaista tuonlaisissa tapahtumissa. Puhun kokemuksesta, olen käynyt peräti 3 kertaa ravintolateatterissa!

AuvoT kirjoitti...

Mick Jagger tihkuu... Älä nyt.
Enhän minä kateellinen, ole vaan aivan analyyttinen.

Nimim. insinöörin näköinen mies

AuvoT kirjoitti...

Siis piti olla "olen vaan aivan.." hassua miten merkitys muuttuu yhdestä kirjaimesta.